Milli-Max Uitvulplaatjes

Milli-Max stelproducten

Milli-Max biedt diverse stelmaterialen zoals uitvulplaatjes, wiggen en stelplaten, die voor verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden. Uitvulplaatjes zijn voor het snel en nauwkeurig uitvullen van o.a. regelwerk en het stellen van kozijnen. Wiggen worden gebruikt voor het stellen van wanden, balken, kozijnen, stempels, bekistingen etc. Stelplaten worden gebruikt voor het stellen van (prefab) bouwelementen. Ze hebben een hoge drukvastheid en zijn stapelbaar door middel van een uniek clicksysteem.

Milli-Max stelproducten

Milli-Max uitvulplaatjes
De uitvulplaatjes zijn voor het snel en nauwkeurig uitvullen van regelwerk en het stellen van kozijnen. De plaatjes zijn voorzien van een handig greepje, waardoor ze makkelijk te verwerken zijn. De diktes variëren van 1 t/m 5 mm, 7mm en 10mm. Elke dikte heeft zijn eigen kleur en is verpakt in een handige staafverpakking.

Milli-Max uitvulplaatjes dispenser
Exclusief voor de uitvulplaatjes is een Milli-Max dispenser ontwikkeld. Met deze dispenser zijn alle diktes letterlijk voor het grijpen en dat levert tijdsbesparing op. De dispenser is dubbelzijdig te gebruiken, biedt plaats aan alle zeven verschillende typen uitvulplaatjes en heeft nog een reserveplaats voor de meest gebruikte dikte.

Milli-Max wiggen in 3 formaten
De wiggen worden gebruikt voor het stellen van wanden, balken, kozijnen, stempels, bekistingen etc. De wiggen zijn geschikt voor 4000 kg drukbelasting. Ze zijn vorm- en slagvast, goed spijkerbaar en hebben een goede grip. Er zijn 3 formaten verkrijgbaar:

– 75x30x10mm
– 100x45x18mm
– 150x45x25mm

Ieder formaat heeft zijn eigen kleur. Tevens zijn ze net als de uitvulplaatjes verpakt in een handige staafverpakking. Milli-Max biedt ook wiggen voor het stellen van lijmelementen. De wiggen zijn verkrijgbaar in unieke waterdichte herbruikbare verpakking voor op de bouwplaats.

Voordelen op een rij

– Hoge drukbelasting
– Makkelijk verwerkbaar
– Dispenser voor uitvulplaatjes
– Vormvast

Combi stelplaten voor elke gewenst hoogte
Speciaal voor het zwaardere werk ontwikkelde Milli-Max de combi stelplaten. Deze stelplaten hebben een drukvastheid van 10 ton. Combi stelplaten zijn ideaal voor het stellen van prefab bouwelementen. Door middel van een uniek klik-systeem kunt u de stelplaten stapelen tot elke gewenste hoogte, zonder dat ze verschuiven. Combi stelplaten zijn in zowel U-vorm als dichte vorm verkrijgbaar. De top exemplaren zijn 2,5 mm en 5 mm dik in de kleur grijs. De combi exemplaren alleen 5 mm in de kleur zwart. Het materiaal is verpakt in een handige box.

Glasblokjes
De Milli-Max glasblokjes zijn gemaakt van hoogwaardig PP(polypropyleen). Glasblokjes voorkomen dat de ruit met de sponning in aanraking komt. U plaatst deze rondom de beglazing. De blokjes zijn vorm- en slagvast en hebben een uitstekende grip. Iedere kleur heeft zijn eigen dikte, variërend van 1 t/m 6 mm.

– Voor elke situatie een dikte verkrijgbaar

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun