Milli-Max Uitvulplaatjes

Uitvulplaatjes zijn voor het snel en nauwkeurig uitvullen van regelwerk en het stellen van kozijnen. Er zijn zeven diktes, elke dikte heeft zijn eigen kleur en is verpakt in een handige staafverpakking. Exclusief voor Milli-Max® uitvulplaatjes is een dispenser ontwikkeld. Dit is een soort “organizer”. Met de dispenser zijn alle diktes letterlijk voor het grijpen, zonder tijdrovend zoekwerk. Doordat de dispenser dubbelzijdig te gebruiken is, biedt deze plaats aan alle zeven verschillende typen Milli-Max® uitvulplaatjes, met nog een reserveplaats voor de meest gebruikte.

Specificaties

Breedte
47 mm
Lengte
50 mm
Afmeting
47 x 50 mm
Opbergen
Milli-Max Dispenser
Technische tekening
Technische tekening
Milli-Max Uitvulplaatjes
Afbeelding

Over Milli-Max Uitvulplaatjes

Milli-Max® uitvulplaatjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hierdoor zijn ze drukvast en zeer sterk. De schuine uiteinden zorgen ervoor dat de uitvulplaatjes makkelijk tussen 2 elementen gedrukt kunnen worden. Ze hebben allemaal een afmeting van 47 x 50 mm. Door de sleuf én het handige steeltje hang je een uitvulplaatje makkelijk om een schroef heen.

 

Zeven diktes, zeven kleuren

 

Er zijn zeven diktes van 1 t/m 10 mm, elke dikte heeft zijn eigen kleur en is verpakt in een handige staafverpakking. De kleuren zijn als volgt:

 

Wit: 1.0 mm
Geel: 2.0 mm
Zwart: 3.0 mm
Blauw: 4.0 mm
Rood: 5.0 mm
Grijs: 7.0 mm
Groen: 10.0 mm

Productmonsters

Wilt u een productmonster ontvangen? Selecteer dan het gewenste artikel en ontvang deze binnen enkele dagen.

Toon alleen