Novaboard vensterbanken

Novaboard vensterbanken zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Novaboard is verkrijgbaar in verschillende modellen; zowel met ronde hoek als met scherpe hoek.

Novaboard vensterbanken

De vensterbanken van Novaboard kenmerken zich door een harde toplaag in wit en crème. Door deze toplaag zijn de vensterbanken krasvast en UV-bestendig. Ook zijn ze ongevoelig voor vocht en warmte. De eindkappen in bijpassende kleuren zorgen ervoor dat u uw projecten perfect kunt afwerken.

Novaboard Stone vensterbanken

Scherpe hoek
De vensterbanken van Novaboard Stone zijn ontworpen volgens de laatste interieurtrends- en ontwikkelingen. Door de scherpe hoek en het matte oppervlak krijgt deze vensterbank een moderne en eigentijdse uitstraling.

Matte toplaag
Novaboard Stone vensterbanken zijn er in wit en crème. De toplaag heeft een mat oppervlak met een licht voelbare structuur. Deze toplaag absorbeert het daglicht in plaats van het te weerkaatsen. Hierdoor spiegelen de vensterbanken niet en verkrijgen ze een chique en egale uitstraling.

Beter monteren
Door de ribben aan de onderzijde ontstaat er meer oppervlak en daardoor kan de lijm beter hechten. De ribben geven ook aan tot hoever de vensterbank mag oversteken. Dit zorgt naast een verbeterde lijmhechting ook voor extra montagegemak.

Strakke afwerking
De eindkappen zijn net als de vensterbank in scherpe hoeken uitgevoerd. De afwerking kan met een over-lappende of vlakwerkende eindkap. De overlappende eindkap heeft een smal design die met de vorm van de vensterbank meeloopt. De vlakke eindkap sluit naadloos aan en geeft de vensterbank een massieve en robuuste uitstraling.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo