Novaboard vensterbank

Heering levert duurzame, kwalitatief hoogwaardige vensterbanken van het merk Novaboard. De kunststof vensterbanken zijn voorzien van een melamine toplaag, waardoor ze kras- en slagvast zijn, evenals UV-bestendig. Dat maakt ze tevens ongevoelig voor vocht en warmte. De vensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren crème en wit.

Specificaties

Breedte
200 t/m 400 mm
Lengte
200, 300, 400, 600 cm
Technische tekening
Technische tekening
Novaboard vensterbank
Afbeelding

Overige producten van Novaboard

Over Novaboard

Makkelijk te verwerken
Door de kunststof samenstelling zijn de vensterbanken makkelijk te zagen en te verlijmen en eenmaal geplaatst is schilderen overbodig. De eindkappen in bijpassende kleuren zorgen ervoor dat u uw projecten perfect kunt afwerken.

 

Afmetingen vensterbanken
De vensterbanken van Novaboard zijn verkrijgbaar in lengtes van 200 tot 400 cm en 600 cm. De dikte is 40 mm, inclusief neus. De breedte varieert van 20 tot 45 cm.

 

Eenvoudig in Onderhoud
Het kunststof materiaal is eenvoudig in onderhoud. Een periodieke milde reiniging met een zachte zeep is voldoende voor jarenlang woonplezier.

 

10 jaar garantie
Heering gebruikt alleen kwalitatief hoogwaardige kunststof voor haar vensterbanken. Om die reden geeft zij 10 jaar garantie op de door haar geleverde vensterbanken.

Novaboard vensterbank 25cm
Productmonster aanvragen

Novaboard vensterbank 25cm

Bestelnr. 7225
Verpakking Diverse verpakkingen
Kleur 2 kleuren

Kleurmonsters

Wilt u een productmonster ontvangen? Selecteer dan het gewenste artikel en ontvang deze binnen enkele dagen. Van Novaboard vensterbanken zijn kleurmonsters beschikbaar.