Novicell gevelbekleding

De onderhoudsarme Novicell gevelbekleding is gemaakt van massief kunststof en wordt veel toegepast in de recreatie-industrie, voor de renovatie en nieuwbouw van stacaravans en chalets. De gevelpanelen zijn een uitstekende vervanger voor de traditionele houten gevelbekleding.

Onderhoudsarme Novicell gevelbekleding

Kiest u voor Novicell, dan kiest u voor de volgende eigenschappen:

– Onderhoudsarm
– Natuurlijke look door houtnerfstructuur
– Snelle en eenvoudige montage
– Grove nerf en fijne nerf
– Volledig recyclebaar

Natuurlijke uitstraling met Novicell gevelpanelen
Recreatieparken en chalet- of caravaneigenaren stellen vaak hoge eisen aan de uitstraling van het recreatieverblijf, vanwege de ligging in een natuurlijke omgeving. Om aan die eisen te kunnen voldoen, zijn de panelen van Novicell voorzien van een grove of fijne houtnerfstructuur. Samen met de massieve kunststof samenstelling van de panelen, krijgt de recreatiewoning een natuurlijke uitstraling. Novicell is verkrijgbaar in 3 types:

Enkel en dubbel rabat
Het dubbel rabatpaneel is verkrijgbaar in grove nerf en de werkende breedte is 333 millimeter. Hiermee werkt u projecten veel sneller af!

Potdeksel
De potdeksel panelen zorgen met het overlappende model voor extra nadruk op de natuurlijke uitstraling

Sponningsdeel
Het sponningdeel is zowel verticaal als horizontaal te plaatsen, om het chalet een strakker uiterlijk te geven

De panelen zijn UV-licht bestendig, licht in gewicht, in 6 meter lengte te monteren en slag- en stootvast.

Onderhoud van Novicell gevelbekleding
De kunststof panelen vragen om weinig onderhoud en schilderen is niet nodig. Dat bespaart kostbare tijd en is financieel voordelig. Een periodiek zachte reiniging volstaat vervolgens voor jarenlang woonplezier.

Vraag een monster aan
Novicell is verkrijgbaar in diverse kleuren. Vraag nu een gratis kleurmonster aan. Wij zorgen ervoor dat u deze binnen 2 werkdagen in huis heeft.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het materiaal en de toepassingen van Novicell gevelbekleding? Neem dan contact op met onze afdeling customer service.

Bekijk online!

Novicell brochure

Gevelpanelen

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo