Heering levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw en heeft zich in deze branche in ruim 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier.

Door gebruik te maken van onderhoudsarme bouwproducten blijft een woning of gebouw er jaar in jaar uit goed onderhouden uitzien. Als eigenaar van een pand bent u hierdoor verlost van het periodiek plegen van onderhoud en bespaart u veel tijd en kosten. Tijd en geld dat u nu kunt besteden aan zaken die u écht leuk vindt.

Met een assortiment sterke merken (o.a. Keralit) en uitstekende dienstverlening proberen wij onze positie steeds verder uit te breiden. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur waarbinnen we continu op zoek zijn naar manieren om onze processen en producten verder te verbeteren voor onze klanten.

Kernwaarden

100% betrouwbaarheid als doel

Wij hechten grote waarde aan snelle en correcte uitlevering van onze producten. Doordat we alle producten op voorraad hebben en gebruik maken van gestroomlijnde processen, hebben we een bijzonder hoge uitleveringsgraad en leveren we onze producten binnen 1 tot max. 3 werkdagen op iedere locatie in Nederland. Uiteraard zijn we ook gecertificeerd met ISO 9001.

Kwaliteit en innovatie

We besteden veel aandacht aan het verbeteren en vernieuwen van ons productassortiment. We zetten hier vooral in op montagegemak, een stijlvolle uitstraling en de duurzaamheid van onze producten. Zo kunt u bij ons rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, altijd met een onderhoudsarm karakter.

Samen met onze klanten

Onze producten worden uitsluitend verkocht via de professionele hout- en bouwmaterialenhandel en via de aluminium- en kunststofraambedrijven. Klanten die we zo goed mogelijk ondersteunen bij de verkoop en het gebruik van onze bouwproducten. Hierbij zetten we in op uitgebreid productadvies, een betrouwbaar order- en leveringsproces en brede marketing ondersteuning.