Plafonds

Een plafond is sfeerbepalender in een interieur dan veel mensen denken. Plafonds spelen een grote rol bij de ruimtebeleving van een vertrek. Ze kunnen een ruimte knusser maken of juist ruimtelijker. Ook zorgt een plafond ervoor dat een ruimte een afgewerkte uitstraling krijgt.

Plafondafwerking

Er zijn vele soorten plafondafwerking. In nieuwbouw is dit vaak stucwerk, maar bij renovatie wordt vaak gebruik gemaakt van plafondplaten of plafondpanelen. Plafondafwerking van kunststof is de laatste jaren erg populair vanwege het onderhoudsarme karakter, duurzaamheid en strakke afwerking.

Badkamer plafonds

Een verkeerd plafond in een badkamer wordt al snel een schimmel plafond. Om dit te voorkomen is een plafond van kunststof panelen de oplossing. Een kunststof plafond is ongevoelig voor vocht en wordt niet aangetast door schimmels. Mocht er toch schimmelvorming ontstaan dan is het plafond schoonmaken een fluitje van een cent.

Verkrijgbaarheid plafonds

Kunststof plafondsystemen van Florence zijn er voor zowel binnen- als buitenplafonds toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins en passen in elk vertrek. De plafonds van Florence zijn makkelijk te monteren en geven direct resultaat zonder stucen of schilderen. Kijk voor meer informatie, documentatie en verkoopadressen hieronder bij Florence plafondplaten.