Plafond afwerking

Plafonds

Een plafond is heel sfeerbepalend in een interieur. Méér dan veel mensen denken. Zo spelen plafonds een grote rol bij de ruimtebeleving van een vertrek. Plafonds kunnen een ruimte knusser óf juist ruimtelijker maken. Ook zorgt een plafond voor een afgewerkte uitstraling.

Plafondafwerking

Er zijn vele soorten plafondafwerking. In nieuwbouw is dit vaak stucwerk. Bij renovatie wordt vaak gekozen van plafondplaten of plafondpanelen. Heel populair is plafondafwerking van kunststof. Dit is te danken aan het onderhoudsarme karakter, de duurzaamheid en de strakke afwerking. Een kunststof plafond ziet er gewoon heel mooi en strak uit!

Badkamerplafonds

Een verkeerd plafond in een badkamer wordt al snel een schimmelplafond. Gelukkig is dit te voorkomen. Namelijk door te kiezen voor een plafond van kunststof panelen. Dit plafond is ongevoelig voor vocht en schimmels. Ontstaat er toch schimmelvorming? Dan is het plafond schoonmaken een fluitje van een cent.

Plafonds in diverse kleuren en dessins

Heering voert de kunststof plafondsystemen van Florence en Heering. Deze zijn er voor toepassing als binnenplafond of buitenplafond. De plafondsystemen verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, en passen dus in elk vertrek. De plafonds van Florence zijn makkelijk te monteren en geven direct resultaat, zonder stucen of schilderen.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

Hierboven vind u meer informatie over de kunststof plafonds van Florence en Heering. De plafondsystemen zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Natuurlijk kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan het plafond ook voor u monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welk plafond past bij uw woning?

Vraag gratis promotiepakket op

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo