Plafondafwerking

Plafondafwerking is er in vele soorten en maten. Een plafond afwerken is erg belangrijk voor de uitstraling van een ruimte. De snelste methode is een plafond witten of een plafond stucen. Vaak lukt dat niet vanwege draden, buizen of plafondverlichting. Het alternatief is het plafond afwerken met kunststof plafond panelen. Deze hebben veel voordelen ten opzichte van een plafond witten of een plafond stucen. Ook is plafondverlichting heel strak in te bouwen bij een plafond van kunststof.

Plafondafwerking? Wat is er mogelijk?

Een plafond vervangen kan met verschillende materialen. Het gebruik van kunststof is de laatste jaren erg populair vanwege de vele voordelen en de hoogwaardige uitstraling. Plafondafwerking met kunststof panelen is zeer snel te realiseren en u heeft direct resultaat. De plafondpanelen zijn licht van gewicht en makkelijk te bewerken. Het inbouwen van plafondverlichting, ventilatieroosters, speakers e.d. is met een decoupeerzaag uit te voeren.

Verkrijgbaarheid plafondpanelen voor plafondafwerking

Kunststof plafond systemen van Florence zijn er voor zowel binnen- als buitenplafond toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse dessins en passen in elk vertrek. De plafonds van Florence zijn makkelijk te monteren en geven direct resultaat zonder stucen of schilderen. Kijk hieronder voor meer informatie, documentatie en voor verkoopadressen van Florence plafondsystemen.