Plafond afwerking

Plafond afwerking

Wilt u uw plafond afwerken? Heering biedt plafond afwerking van Florence en de sponningschroten van Heering. Beide zijn hoogwaardige plafondsystemen van kunststof, geschikt voor binnen én buiten. Van badkamer tot veranda en carport. Als u wilt inclusief plafondverlichting.

Plafond afwerking? Wat is er mogelijk?

Welke afwerking kiest u?

Een goede plafond afwerking draagt bij aan de uitstraling van een ruimte. Vaak wordt ervoor gekozen een plafond te witten of te stucen. Dat is niet in alle situaties de beste oplossing. Bijvoorbeeld vanwege draden, buizen of plafondverlichting. Veel mensen kiezen daarom voor een plafond afwerking met kunststof plafondpanelen.

De voordelen van kunststof plafond afwerking

Kunststof plafondpanelen hebben nogal wat voordelen. Ze zijn licht van gewicht en daardoor makkelijk te bewerken en te plaatsen. Met een decoupeerzaag bouwt u bijvoorbeeld plafondverlichting, ventilatieroosters of speakers in. Na plaatsing heeft u direct resultaat, zonder te sauzen of te stucen. Sterker, u hoeft nooit meer te sauzen of te stucen. De panelen zijn ongevoelig voor vocht en schimmel. Daardoor worden ze veel toegepast in keukens en badkamers.

Van badkamer tot carport

We bieden kunststof plafondsystemen en schrootsponningen voor binnen én buiten. Van keuken, badkamer en woonkamer tot carport, veranda of andere overkapping. De brede panelen en de subtiele groef zorgen voor een stijlvolle uitstraling. De plafondsystemen zijn verkrijgbaar in lengtes tot 6 meter. Dat betekent dat u hele panelen kunt gebruiken. Geen overbodige naden dus.

Diverse kleuren, structuren en dessins

Het Florence plafondsysteem is leverbaar in diverse kleuren, structuren en dessins. Heering sponningschroten zijn verkrijgbaar in twee kleuren: wit en crème. We leveren uw systeem met 10 jaar garantie. Verzekerde kwaliteit dus voor uw plafondafwerking.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

De kunststof plafondsystemen van Florence en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke plafond afwerking past bij uw huis?

Vraag gratis Florence kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo