Plafond stucen

Een afgewerkt plafond geeft een ruimte extra uitstraling. Meestal wordt ervoor gekozen het plafond te stucen. Het plafond krijgt een nette uitstraling en het resultaat is vergelijkbaar met een plafond witten of spacken. Een plafond stucen heeft enkele nadelen: u kunt geen spots inbouwen en een andere kleur is vaak niet mogelijk. De oplossing? Hoogwaardige kunststof plafondpanelen.

Vraag een gratis promotiepakket op

Alternatieven voor plafond stucen

Kiest u inderdaad graag voor een onderhoudsarme plafondafwerking? Dat kan met diverse producten. Steeds meer mensen kiezen voor kunststof plafondplaten of plafondpanelen. Nooit meer het plafond stucen! Kunststof plafonds zijn er in vele mooie kleuren en dessins. In een kunststof plafond werkt u eenvoudig draden en leidingen weg, net als plafondverlichting, speakers en roosters.

Plafondafwerking

Heering is leverancier van Florence plafondsystemen. Florence is in Nederland marktleider op het gebied van kunststof plafonds. U bereikt ermee een strak en modern resultaat. Vanwege de vochtbestendige en schimmelwerende eigenschappen worden Florence plafonds veel toegepast in badkamers en keukens.

Ook buitenplafonds van Florence

Florence levert ook buitenplafonds, Denk aan veranda’s, carports en overstekken. Deze plafonds zijn bestand tegen alle weersinvloeden en vrijwel onderhoudsvrij.

Waar te koop?

De kunststof plafonds van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over ons merk Florence. Natuurlijk kunt u de plafonds ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur buitenplafond past bij uw woning?

Vraag een gratis promotiepakket op