Plafond stucen

Een afgewerkt plafonds geeft een ruimte extra uitstraling. De meeste plafonds worden afgewerkt door het plafond te stucen. Het plafond krijgt een nette uitstraling, maar heeft het zelfde resultaat als een plafond witten of spacken. Het ziet er netjes uit, maar het inbouwen van spots of een ander dessin of kleur is vaak niet mogelijk. Een plafond vervangen geeft meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor plafondpanelen.

Soorten plafondafwerking

Plafondafwerking kan met diverse producten. Plafondplaten of plafondpanelen zijn veel gebruikte materialen waarbij u het plafond niet meer hoeft te stucen. Door het plaatsen van plafondpanelen kunt u draden en leidingen eenvoudig wegwerken en plafondverlichting inbouwen. Tegenwoordig zijn er heel veel kleuren en dessins beschikbaar als alternatief voor het plafond stucen.

Plafondafwerking

Met Florence plafondsystemen kunt u een plafond snel vervangen. Een plafond stucen is met Florence niet meer nodig. Florence heeft plafonds voor buiten én voor binnen in verschillende kleuren en dessins. Kijk hieronder voor de verkrijgbaarheid en gratis documentatie.