Plafond vervangen

En plafond vervangen of een plafond vernieuwen is vaak de beste optie voor de beste uitstraling. Een nieuw plafond doet heel veel met een ruimte en zorgt voor extra mogelijkheden. Juist die extra mogelijkheden maken het leuk. U kunt bijvoorbeeld spotjes inbouwen of speakers, of u kunt kiezen voor een plafondafwerking met een sterrenhemel. Allerlei leuke mogelijkheden die u niet heeft bij een plafond stucen. Een plafond vervangen of een plafond vernieuwen is makkelijker dan u denkt.

Mogelijkheden om een plafond te vervangen?

Een plafond vervangen of een plafond vernieuwen kan eenvoudig met kunststof panelen. Kunststof panelen zijn licht van gewicht en daardoor snel aan te brengen. Ook het monteren gaat makkelijk met de normale gereedschappen zoals een schroefboormachine en decoupeerzaag. Er zijn vele kleuren en dessins mogelijk als u het plafond gaat vernieuwen met kunststof panelen. Ook het wegwerken van leidingen, draden en buizen is een groot voordeel als u kiest om het plafond te vervangen.

Verkrijgbaarheid plafondpanelen

Florence plafondsystemen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen. Florence is licht van gewicht en ongevoelig voor vocht en schimmels. Ze zijn in vele kleuren en dessins leverbaar. Wilt u meer informatie? Kijk hieronder voor gratis documentatie en verkoopadressen.