Plafond vervangen

Wilt u uw plafond vervangen? Dat doet heel veel met de ruimte. Een nieuw plafond zorgt voor een heel nieuwe uitstraling van de kamer. Bovendien biedt zo’n plafond nieuwe mogelijkheden. Zoals inbouwspotjes, inbouwspeakers en roosters. En wat te denken van een plafondafwerking met een sterrenhemel. Het kan allemaal met een kunststof plafond. Zo’n oplossing biedt allerlei mogelijkheden die u niet heeft bij een plafond stucen. En dan die kleurenkeuze!

Mogelijkheden om een plafond te vervangen?

Een plafond vervangen is makkelijk

Een plafond vervangen of een plafond vernieuwen is makkelijker dan u denkt. Kunststof panelen zijn licht van gewicht waardoor u makkelijk boven uw hoofd kunt werken. De panelen zijn snel en eenvoudig aan te brengen met normale gereedschappen, zoals een schroefboormachine en een decoupeerzaag. En als u toch bezig bent: een kunststof plafond is natuurlijk ook ideaal voor het wegwerken van leidingen, draden en buizen.

Kunststof plafonds van Florence of Heering

Heering levert de kunststof plafondpanelen van de merken Florence en Heering. Plafondpanelen voor binnen óf buiten.

Kunststof binnenplafonds

Binnen worden de panelen veel toegepast in vochtige ruimten, zoals keukens en badkamers. Immers, panelen zijn bestand tegen vocht en temperatuurverschillen. U kunt het plafond afwerken met een omrandingsprofiel of een luxe plintprofiel.

Kunststof buitenplafonds

De buitenpanelen worden toegepast voor carports, veranda’s overstekken en overkappingen. De panelen zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en vormvast. En omdat ze ook kleurvast zijn, behouden ze hun mooie uitstraling. Af en toe een sopje is genoeg voor een stralend huis.

Vele kleuren en dessins

De plafondpanelen van Florence en Heering zijn leverbaar in vele kleuren en dessins. Volop mogelijkheden dus als u uw plafond gaat vervangen. U vindt altijd een geschikte kleur voor uw huis.

Waar te koop?

Wilt u uw plafond inderdaad vervangen? De kunststof plafonds van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over onze merken. Natuurlijk kunt u het plafondsysteem ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan dit ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur plafond kiest u ter vervanging?

Vraag een gratis promotiepakket op

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo