Plafond witten

De snelste methode om een plafond een frisse uitstraling te geven is het plafond te witten. Een plafond witten is snel en goedkoop, maar er zitten ook een paar nadelen aan. Zo blijven oneffenheden zichtbaar en leidingen en draden kunnen niet worden weggewerkt. Ook het inbouwen van plafondverlichting is niet mogelijk.

Plafond renoveren

Naast het plafond witten, zijn er diverse andere alternatieven. U kunt bijvoorbeeld het plafond vervangen met kunststof panelen. Dit levert naast een perfecte plafondafwerking ook een heleboel andere voordelen op. Kunststof panelen zijn licht van gewicht en makkelijk te monteren. In tegenstelling tot een plafond witten, zijn plafondpanelen er in diverse kleuren en dessins. Ook het inbouwen van plafondverlichting is met een kunststof plafond een fluitje van een cent.

Verkrijgbaarheid plafondpanelen

Plafondpanelen van Florence zijn het alternatief voor het plafond witten. Florence heeft plafonds voor binnen én voor buiten en is beschikbaar in vele kleuren en dessins. Voor verkrijgbaarheid en meer informatie kunt u hieronder verder kijken. Ook kunt u een gratis brochure aanvragen met daarin alle informatie die u nodig heeft voor een mooi en nieuw plafond.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Verkooplocaties

Plafondpanelen van Florence zijn het alternatief voor het plafond witten. Florence heeft plafonds voor binnen én voor buiten en is beschikbaar in vele kleuren en dessins.  Florence is door heel Nederland verkrijgbaar. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis promotiepakket en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Badkamer plafond vervangen

Wilt u zelf uw badkamer plafond vervangen? Lees dan in ons blog hoe u dit aanpakt.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo