Plafond witten

De snelste methode om een plafond een frisse uitstraling te geven is het plafond te witten. Een plafond witten is snel en goedkoop, maar er zitten ook een paar nadelen aan. Zo blijven oneffenheden zichtbaar en leidingen en draden kunnen niet worden weggewerkt. Ook het inbouwen van plafondverlichting is niet mogelijk.

Plafond renoveren

Naast het plafond witten, zijn er diverse andere alternatieven. U kunt bijvoorbeeld het plafond vervangen met kunststof panelen. Dit levert naast een perfecte plafondafwerking ook een heleboel andere voordelen op. Kunststof panelen zijn licht van gewicht en makkelijk te monteren. In tegenstelling tot een plafond witten, zijn plafondpanelen er in diverse kleuren en dessins. Ook het inbouwen van plafondverlichting is met een kunststof plafond een fluitje van een cent.

Verkrijgbaarheid plafondpanelen

Plafondpanelen van Florence zijn het alternatief voor het plafond witten. Florence heeft plafonds voor binnen én voor buiten en is beschikbaar in vele kleuren en dessins. Voor verkrijgbaarheid en meer informatie kunt u hieronder verder kijken. Ook kunt u een gratis brochure aanvragen met daarin alle informatie die u nodig heeft voor een mooi en nieuw plafond.