Badkamer plafond

Een badkamer-plafond moet voldoen aan specifieke eisen. De hoge luchtvochtigheid en de temperatuurwisselingen zorgen al gauw voor aantasting van het stucwerk of sauswerk. Ook ontstaat vaak schimmelvorming, wat ten kost gaat van de hygiëne. De oplossing? Een kunststof plafond. Dit voorkomt aantasting door schimmel in de badkamer. U kunt jarenlang genieten van een strak en onderhoudsarm plafond. Een kunststof plafond is ook een goede oplossing bij keukenrenovatie.

Vraag gratis kleurmonsters aan

Voordelen van een kunststof badkamer-plafond

Een kunststof badkamer-plafond heeft nóg meer voordelen. Zo’n plafond leent zich namelijk heel goed voor het inbouwen van spotjes. U heeft keuze uit diverse soorten badkamer-verlichting. Zoals dimbare verlichting of verlichting met een bepaald kleureffect. LED-verlichting is natuurlijk het meest energiezuinig én heel sfeervol.

Florence: stijlvol en hoogwaardig

Heering is leverancier van de kunststof plafonds van Florence. Het gaat om stijlvolle panelen met een hoogwaardige uitstraling. Het plafondsysteem is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, en past dus in elk vertrek.

Kunststof badkamer-plafond plaatsen

Een kunststof badkamer-plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft.

Waar te koop?

De badkamer-plafonds van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de plafonds ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur bad-kamerplafond kiest u?

Vraag gratis kleurmonsters aan