Badkamer plafond

Een badkamer plafond moet aan hele andere eisen voldoen dan een plafond in een ander vertrek. Door de hoge luchtvochtigheid ontstaat vaak schimmelvorming of aantasting van stuckwerk of sauswerk. Kunststof plafonds zijn de ideale oplossing voor deze problemen. Geen aantasting door schimmels en jarenlang een strak en onderhoudsarm plafond. Keuken renovatie heeft net als bij badkamers last van vocht en temperatuurverschillen.

Kunststof plafond

Een badkamer plafond van kunststof kent vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is de vochtbestendigheid, maar daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Kunststof plafonds lenen zich heel goed voor het inbouwen van spotjes. Badkamers krijgen een chique uitstraling als ze verlicht worden door halogeen of LED spots. Badkamer verlichting in plafonds geeft veel mogelijkheden, zoals het dimmen van het licht of de badkamer voorzien van een bepaald kleureffect.

Meer informatie kunststof plafond

Hieronder vind u meer informatie over een badkamer plafond. Ook kunt u eenvoudig een brochure en een kleurenwaaier aanvragen waarmee u eenvoudig kunt bepalen wat het beste bij u past. Tevens vindt u verkoopadressen waar u Florence kunt krijgen met of zonder montage.