Schimmel in de badkamer

Schimmel in de badkamer is een bekend probleem. Vocht is de veroorzaker. Ook vanwege het feit dat badkamers weinig ramen en ventilatiemogelijkheden hebben. Er ontstaat op die manier vaak schimmel op het plafond. Een mogelijkheid om dit op te lossen is een plafond van kunststof. Een kunststof plafond heeft veel meer voordelen dan alleen het oplossen van schimmel in de badkamer.

Kunststof plafonds

Schimmel op het plafond in de badkamer kan eenvoudig worden verholpen. Een kunststof plafond kan onder het bestaande plafond worden geplaatst met een regelwerk. Vervolgens kunnen de kunststof panelen daarop worden geschroefd of geniet. Schimmel in de badkamer is daarmee verleden tijd.

Verkrijgbaarheid kunststof plafonds

De kunststof plafonds van Florence worden al jarenlang met succes toegepast in interieurs en exterieurs. Ze zijn makkelijk te plaatsen en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en dessins. Met Florence plafondsystemen heeft u geen last meer van schimmel in de badkamer of schimmel op het plafond. Kijk hieronder voor meer informatie, gratis documentatie en verkrijgbaarheid.