Spotjes badkamer

Bij een verbouwing van de badkamer zijn spotjes in de badkamer toch wel een essentieel onderdeel. Inbouwspotjes in de badkamer geven uw badkamer een luxe uitstraling en prettig licht. De tegels reflecteren het licht en dat heeft een chique effect. Spotjes in de badkamer zijn eigenlijk alleen maar goed in te bouwen in een verlaagd plafond. Dit is heel goed te realiseren met een kunststof plafond. Kunststof plafonds zijn de laatste jaren sterk in opkomst door de vele mogelijkheden, kleuren en dessins.

 

Kunststof plafond

Een badkamer plafond van kunststof biedt vele mogelijkheden. Het inbouwen van spots, roosters en speakers is eenvoudig te realiseren. Badkamer verlichting in het plafond van kunststof is met een gewone decoupeerzaag uit te voeren. U tekent het gat af en boort een gaatje zodat u met de  decoupeerzaag in het plafond kunt komen. Daarna zaagt u de vorm en uw spotjes in de badkamer kunnen worden geplaatst. Inbouwsportjes in de badkamer moeten wel aan bepaalde eisen voldoen. Ze moeten bestand zijn tegen vocht en waterdamp.

Meer informatie over kunststof plafonds

Hieronder vind u meer informatie over het kunststof plafonds van Florence. Deze plafonds zijn zeer geschikt voor spotjes in de badkamer. Florence is voor plafonds voor binnen én voor buiten en zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en dessins.