Badkamer verlichting plafond

Met een badkamer plafond kunt u de sfeer bepalen met de juiste verlichting. Met badkamer verlichting in het plafond creëert u met inbouwspots een chique uitstraling. De lichtbanen worden gereflecteerd door de tegels en dat geeft een luxe effect. Niet ieder badkamer plafond is daarvoor geschikt. Met kunststof plafonds kunt u het beste spotjes of luidsprekers inbouwen. De badkamer verlichting in het plafond is hiermee heel eenvoudig te realiseren en het voordeel is dat snoeren en trafo’s achter het plafond weggewerkt kunnen worden.

Kunststof plafond

Met een kunststof badkamer plafond heeft u verreweg de meeste mogelijkheden om badkamer verlichting in het plafond in te bouwen. Het zagen van een gat is met een decoupeerzaag heel eenvoudig en het plaatsen van spots, roosters, speakers is een fluitje van een cent. Een kunststof plafond wordt het meest gebruikt voor spotjes in de badkamer.

Meer informatie kunststof plafond

Wilt u meer weten over kunststof plafonds en de mogelijkheden? Kijk hieronder voor meer informatie. U kunt een brochure downloaden of gratis per post aanvragen. Ook kunt een gratis kleurenwaaier bestellen van de beschikbare kleuren.