Buitenplafonds

Voor veranda’s, overstekken, carports en overkappingen is vaak geen goede plafond-oplossing. Dat komt omdat een buitenplafond moet voldoen aan een aantal eisen. Dit vanwege klimaatinvloeden. Een plafond voor buiten moet zijn bestand tegen vorst, maar ook tegen tropische warmte. Ook moet een buitenplafond tegen regen en vocht kunnen. Een buitenplafond van kunststof is hiervoor de meest ideale oplossing.

Vraag een gratis promotiepakket op

Soorten buitenplafonds

Er zijn vele soorten buitenplafonds. Zoals een carport plafond, een overstek-plafond en een veranda-plafond. Een buitenplafond moet er natuurlijk mooi uitzien, passend bij de uitstraling van uw huis. Prettig is ook als het plafond onderhoudsarm is, zodat u niet elke 4 of 5 jaar hoeft te schuren en te schilderen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof buitenplafonds. Deze zijn verkrijgbaar in tal van aansprekende kleuren. Voor ieders smaak is er wel een passende kleur.

Kunststof buitenplafonds

Florence buitenplafonds worden al jarenlang succesvol toegepast. Het plafond heeft de uitstraling van een glad gestuct plafond. Dankzij het hoogwaardige kunststof en de vochtbestendige toplaag is een Florence buitenplafond ongevoelig voor vocht, temperatuurwisselingen, schimmels en bacteriën. Het plafond behoudt zijn mooie kleur en is vormvast. U hoeft nooit meer te schilderen. Af en toe een sopje is genoeg. Florence buitenplafonds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Waar te koop?

De diverse soorten buitenplafonds van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de plafonds ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur buitenplafond past bij uw woning?

Vraag een gratis promotiepakket op