Carport plafond

Voor veranda’s, overstekken, carports en overkappingen is er vaak geen goede plafond oplossing. Een carport plafond moet namelijk aan een aantal eisen voldoen vanwege klimaatinvloeden. Een carport plafond moet namelijk tegen vorst, maar ook tegen tropische warmte kunnen. Ook moet een carport plafond bestand zijn tegen regen en vocht. Een carport plafond van kunststof is hiervoor de meest ideale oplossing.

Soorten buitenplafonds

Er zijn vele soorten buitenplafonds. De bekendste is een carport plafond. Ook een plafond overkapping of een veranda plafond zijn erg populair. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze er mooi uit moeten zien en bestand moeten zijn tegen ons klimaat. Kunststof panelen van tegenwoordig voldoen aan die eisen.

Kunststof buitenplafonds

Florence buitenplafonds worden al jarenlang met succes toegepast in exterieur omgevingen. Florence is een robuust paneel voor een plafond bijvoorbeeld een carport plafond. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kijk hieronder voor meer informatie, gratis documentatie en verkrijgbaarheid.