Carport plafond

Heeft u een carport of een andere overkapping? En zoekt u een goede plafondoplossing die bestand is tegen klimaatinvloeden? Kies dan voor een carport-plafond van kunststof. Heering levert het buitenplafondsysteem van Florence, al jaren het meest verkochte buitenplafond van Nederland.

Vraag gratis promotiepakket op

De voordelen van een kunststof carport-plafond

Nederland heeft een weerbarstig klimaat. Een carport-plafond moet daarom voldoen aan nogal wat eisen. Zo’n plafond moet bestand zijn tegen vorst, maar ook tegen tropische warmte kunnen. Ook moet een carport-plafond bestand zijn tegen regen en vocht. En dan het onderhoud. Een houten plafond moet u elke circa 5 jaar opnieuw schuren en schilderen. Doet u dat niet op tijd, dan wordt de verf dof. Ze verkleurt of bladdert zelfs af. Met alle gevolgen van dien, zoals rotting en kromtrekken. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een carport-plafond van kunststof.

Vormvast, kleurvast en heel duurzaam

De buitenplafonds van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Ze fungeren niet alleen als carport-plafond, maar u maakt met dit paneel ook eenvoudig een veranda-plafond, een overstek of een andere plafond-overkapping. Florence is een robuust paneel dat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en een vochtbestendige toplaag. De panelen zijn vormvast, kleurvast en heel duurzaam. Ze hebben de uitstraling van een glad-gestuct plafond. U krijgt 10 jaar garantie.

Waar te koop?

De buitenplafonds van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u het carport-plafond ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan dit ook voor u plaatsen.

Welk carport-plafond past bij uw huis?

Vraag gratis promotiepakket op