Plafond overkapping

Zoekt u een geschikte plafond-oplossing voor uw veranda, overstek of carport? Of voor een buitenplafond-overkapping? Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit. Want zo’n plafond moet bestand zijn tegen zowel vocht, tropische warmte als vorst. De beste oplossing is een plafond van kunststof. U hoeft nooit meer te schuren en te schilderen!

Vraag gratis promotiepakket op

Plafond voor je veranda

Florence wordt veel toegepast als buitenplafond voor veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken. De extra brede panelen en de subtiele groef zorgen voor een stijlvolle uitstraling van je huis. Inbouwspotjes geven licht en een warme sfeer. Florence-panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van maar liefst 6 meter! U kunt dus hele panelen gebruiken. Overbodige naden zijn verleden tijd.

Leverbaar in diverse kleuren, structuren en dessins

Florence biedt u beslist de plafondoverkapping van uw smaak. De plafonds zijn namelijk leverbaar in diverse kleuren, structuren en dessins. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met 10 jaar garantie. Florence is al jaren marktleider in onderhoudsarme plafondsystemen.

Waar te koop?

De kunststof plafondoverkapping van Florence is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de plafondoverkapping ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u monteren.

Welke kleur plafondoverkapping past bij uw woning?

Vraag gratis promotiepakket op