Plafond overkapping

Voor veranda’s, overstekken, carports en buiten plafond overkappingen is er vaak geen goede plafond oplossing. Een plafond overkapping moet namelijk aan een aantal eisen voldoen vanwege klimaatinvloeden. Een plafond overkapping voor buiten moet namelijk tegen vorst, maar ook tegen tropische warmte kunnen. Ook moet een plafond overkapping bestand zijn tegen regen en vocht. Een buiten plafond van kunststof is hiervoor de meest ideale oplossing.

Soorten buitenplafonds

Er zijn vele soorten buitenplafonds. De bekendste is een carport plafond. Ook een veranda plafond of een buiten plafond boven een terras zijn erg populair. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze er mooi uit moeten zien en bestand moeten zijn tegen ons klimaat. Kunststof panelen van tegenwoordig voldoen aan die eisen en zijn geschikt voor een overkapping van een plafond.

Kunststof buitenplafonds

Florence buitenplafonds worden al jarenlang met succes toegepast buiten overkapping voor plafonds . Florence is een robuust paneel voor een plafond voor buiten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kijk hieronder voor meer informatie, gratis documentatie en verkrijgbaarheid.