Plafond in de keuken

Bent u toe aan een nieuw plafond in de keuken? En twijfelt u over het materiaal dat u het best kunt nemen? Bekijk dan eens de voordelen van een kunststof plafond van het merk Florence. En plafond afwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Het gemak van een kunststof plafond

Veel mensen kiezen in de keuken voor een verlaagd plafond. Daarin werkt u de leidingen, de spotjes en het ventilatiekanaal onzichtbaar weg. Een kunststof plafond is dan een prima oplossing. Want zo’n plafond plaatst u snel makkelijk in de bestaande situatie. Het inbouwen van spots en ventilatieroosters is een fluitje van een cent. Een plafond afwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Bestand tegen vocht en temperatuurswisselingen

Een groot voordeel is ook dat een kunststof plafond volledig is bestand tegen vocht en temperatuurswisselingen. Het plafond behoudt dus zijn vorm. Schimmels en bacteriën krijgen geen kans. Daardoor is een kunststof plafond niet alleen heel geschikt voor de keuken, maar ook voor de badkamer. Ook hier is het plaatsen van een kunststof plafond eenvoudig. U monteert een regelwerk, waarna u het plafond daarop schroeft of niet. Ook kunt u spotjes in het plafond monteren.

Kunststof plafonds van Florence

Wilt u zeker zijn van een hoge kwaliteit van het kunststof plafond? Kies dan voor Florence, een robuust plafond met de uitstraling van een gladgestuct plafond. De panelen zijn vormvast, kleurvast en heel duurzaam. U heeft keuze uit 8 verschillende kleuren dessins. De panelen zijn leverbaar in lange lengtes, zodat u vrijwel altijd uit één stuk kunt werken. Dit voorkomt naden. Resultaat: een mooi, strak plafond met een blijvend mooie uitstraling. U krijgt 10 jaar garantie.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

De kunststof plafonds van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u het ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan het plafond ook voor u monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur plafond past er in uw keuken?

Vraag gratis promotiepakket op

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo