Plafond overkapping

Zoekt u een geschikte plafond-oplossing voor uw veranda, overstek of carport? Of voor een buiten plafond overkapping? Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit. Want zo’n plafond moet bestand zijn tegen zowel vocht, tropische warmte als vorst. De beste oplossing is een plafond van kunststof. U hoeft nooit meer te schuren en te schilderen!

Plafond voor je veranda

Florence plafondplaten wordt veel toegepast als buitenplafond voor veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken. De extra brede panelen en de subtiele groef zorgen voor een stijlvolle uitstraling van je huis. Inbouwspotjes geven licht en een warme sfeer. Florence-panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van maar liefst 6 meter! U kunt dus hele panelen gebruiken. Overbodige naden zijn verleden tijd.

Leverbaar in diverse kleuren, structuren en dessins

Florence biedt u beslist de plafondoverkapping van uw smaak. De plafonds zijn namelijk leverbaar in diverse kleuren, structuren en dessins. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met 10 jaar garantie. Florence is al jaren marktleider in onderhoudsarme plafondsystemen.

Kunststof overkapping plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

De kunststof plafondoverkapping van Florence is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de plafondoverkapping ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u monteren.

Welke kleur plafondoverkapping past bij uw woning?

Vraag gratis promotiepakket op

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo