Plafondbekleding

Wilt u uw plafondbekleding vervangen? Dat doet heel veel met de ruimte. Nieuwe plafondbekleding zorgt voor een heel nieuwe uitstraling van de ruimte. Bovendien biedt zo’n plafond nieuwe mogelijkheden. Zoals inbouwspotjes, inbouwspeakers en roosters. En wat te denken van een plafondafwerking met een sterrenhemel. Het kan allemaal met een kunststof plafond. Zo’n oplossing biedt allerlei mogelijkheden die u niet heeft bij een gestuct plafond.

Mogelijkheden om plafondbekleding te vervangen?

Plafondbekleding vervangen is makkelijk

Plafondbekleding vervangen of een plafond vernieuwen is makkelijker dan u denkt. Kunststof panelen zijn licht van gewicht waardoor u makkelijk boven uw hoofd kunt werken. De panelen zijn snel en eenvoudig aan te brengen met normale gereedschappen, zoals een schroefboormachine en een decoupeerzaag. En als u toch bezig bent: een kunststof plafond is natuurlijk ook ideaal voor het wegwerken van leidingen, draden en buizen.

Kunststof plafonds van Florence of Heering

Heering levert de kunststof plafondpanelen van de merken Florence en Heering. Plafondpanelen voor binnen óf buiten.

Kunststof binnenplafonds

Binnen worden de panelen veel toegepast in vochtige ruimten, zoals keukens en badkamers. Immers, panelen zijn bestand tegen vocht en temperatuurverschillen. U kunt het plafond afwerken met een omrandingsprofiel of een luxe plintprofiel.

Kunststof buitenplafonds

De buitenpanelen worden toegepast voor carports, veranda’s overstekken en overkappingen. De panelen zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en vormvast. En omdat ze ook kleurvast zijn, behouden ze hun mooie uitstraling. Af en toe een sopje is genoeg voor een stralend huis.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Vele kleuren en dessins

De plafondpanelen van Florence en Heering zijn leverbaar in vele kleuren en dessins. Volop mogelijkheden dus als u uw plafond gaat vervangen. U vindt altijd een geschikte kleur voor uw huis.

Waar te koop?

Wilt u uw plafond inderdaad vervangen? De kunststof plafonds van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Natuurlijk kunt u het plafondsysteem ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan dit ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur plafond kiest u ter vervanging?

Vraag een gratis promotiepakket op

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo