Schimmel in de badkamer

Schimmel in de badkamer is een bekend probleem. Vocht is de veroorzaker. Ook vanwege het feit dat badkamers weinig ramen en ventilatiemogelijkheden hebben. Er ontstaat op die manier vaak schimmel op het plafond. Een mogelijkheid om dit op te lossen is een plafond van kunststof. Een kunststof plafond heeft veel meer voordelen dan alleen het oplossen van schimmel.

Kunststof plafonds

Schimmel op het plafond in de badkamer kan eenvoudig worden verholpen. Een kunststof plafond kan onder het bestaande plafond worden geplaatst met een regelwerk. Vervolgens kunnen de kunststof panelen daarop worden geschroefd of geniet. Schimmel in de badkamer is daarmee verleden tijd.

Florence

De kunststof plafonds van Florence worden al jarenlang met succes toegepast in interieurs en exterieurs. Ze zijn makkelijk te plaatsen en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en dessins. Met Florence plafondsystemen heeft u geen last meer van schimmel op het plafond.

Badkamer plafond vervangen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Verkooplocaties

Florence is door heel Nederland verkrijgbaar. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis promotiepakket en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo