Plafond schoonmaken

Af en toe moet u het plafond schoonmaken. In de badkamer om schimmelvorming te voorkomen. En in de huiskamer om spinnenrag en stofophoping weg te houden. Een plafond schoonmaken is een vervelende klus, vooral omdat u boven uw macht moet werken. Wilt u het liefst zo min mogelijk onderhoud aan het plafond? Kies dan voor een Florence plafondsysteem.

Zo kunt u uw plafond schoonmaken

Een plafond schoonmaken is een secuur klusje. Doet u het niet zorgvuldig genoeg, dan blijft er vuil achter. Doet u het te fanatiek, dan kan het plafond beschadigen. Zo maakt u uw plafond schoon:

– Pak de stofzuiger of een droge doek en haal daarmee alvast de meeste vuil weg. Pas wel op dat u het plafond niet beschadigt.
– Is er meer nodig om het plafond schoon te krijgen? Pak dan een spons en maak deze nat. Ga hiermee voorzichtig langs de vuile plekken. Voorkom dat u het stucwerk eraf wrijft.
– Laat het plafond opdrogen.

Ideale oplossing: een kunststof plafond

Vooral in vochtige ruimten, zoals badkamers en dichte keukens heeft het plafond vaak nogal te lijden. Schimmels kunnen het plafond hier aantasten. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een kunststof plafond. Deze is ongevoelig voor vocht en schimmels en schoonmaken is een fluitje van een cent. Dragen en leidingen werkt u eenvoudig weg in een kunststof plafond. Net als spots, speakers en roosters.

Florence plafondsysteem

Heering biedt de onderhoudsarme plafonds van Florence. Dit merk is al jarenlang marktleider in Nederland op het gebied van kunststof plafondsystemen. Dit zorgt voor een strak en modern resultaat. Het systeem is licht van gewicht en daardoor makkelijk te plaatsen.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

De plafondbekleding van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Natuurlijk kunt u de plafondsystemen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welk onderhoudsarme plafond past bij uw woning?

Vraag gratis Florence promotiepakket op

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo