Plafond schoonmaken

Een plafond heeft net als ieder ander onderdeel van het huis onderhoud nodig. Een plafond schoonmaken of een plafond reinigen is helaas regelmatig nodig. In badkamers vaak vanwege schimmelvorming door vocht. In de huiskamer dient men het plafond regelmatig te reinigen vanwege spinnen rag en stof ophoping. Een plafond schoonmaken is geen gemakkelijke klus en kan snel resulteren is vlekken en strepen.

Plafond renoveren

Na het schoonmaken van het plafond, kunt u het plafond witten voor het beste resultaat. Een andere optie is om het plafond te renoveren of te vervangen. Met kunststof plafondpanelen kunt u relatief snel een plafond vervangen. Uw plafond krijgt een nieuwe uitstraling en u heeft keuze uit diverse kleuren en dessins. Bovendien kunt u eenvoudig plafondverlichting inbouwen en snoeren, draden en leidingen wegwerken.

Plafondsystemen

De plafondsystemen van Florence zijn geschikt voor binnen als voor buitengebruik. De plafonds zijn makkelijk te monteren en zorgen voor een afgewerkte uitstraling. Er zijn diverse trendy kleuren en dessins leverbaar, zodat er altijd een kleur is die bij u past. Kijk hieronder voor de verkoopadressen en download of vraag gratis documentatie aan.