Plafond schoonmaken

Af en toe moet u het plafond schoonmaken. In de badkamer om schimmelvorming te voorkomen. En in de huiskamer om spinnenrag en stofophoping weg te houden. Een plafond schoonmaken is een vervelende klus, vooral omdat u boven uw macht moet werken. Wilt u het liefst zo min mogelijk onderhoud aan het plafond? Kies dan voor een Florence plafondsysteem.

Vraag gratis Florence promotiepakket op

Zo kunt u uw plafond schoonmaken

Een plafond schoonmaken is een secuur klusje. Doet u het niet zorgvuldig genoeg, dan blijft er vuil achter. Doet u het te fanatiek, dan kan het plafond beschadigen. Zo maakt u uw plafond schoon:

– Pak de stofzuiger of een droge doek en haal daarmee alvast de meeste vuil weg. Pas wel op dat u het plafond niet beschadigt.
– Is er meer nodig om het plafond schoon te krijgen? Pak dan een spons en maak deze nat. Ga hiermee voorzichtig langs de vuile plekken. Voorkom dat u het stucwerk eraf wrijft.
– Laat het plafond opdrogen.

Ideale oplossing: een kunststof plafond

Vooral in vochtige ruimten, zoals badkamers en dichte keukens heeft het plafond vaak nogal te lijden. Schimmels kunnen het plafond hier aantasten. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een kunststof plafond. Deze is ongevoelig voor vocht en schimmels en schoonmaken is een fluitje van een cent. Dragen en leidingen werkt u eenvoudig weg in een kunststof plafond. Net als spots, speakers en roosters.

Florence plafondsysteem

Heering biedt de onderhoudsarme plafonds van Florence. Dit merk is al jarenlang marktleider in Nederland op het gebied van kunststof plafondsystemen. Dit zorgt voor een strak en modern resultaat. Het systeem is licht van gewicht en daardoor makkelijk te plaatsen.

Waar te koop?

De plafondsystemen van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over dit merk. Natuurlijk kunt u de plafondsystemen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welk onderhoudsarme plafond past bij uw woning?

Vraag gratis Florence promotiepakket op