Plafond afwerking

Plafond soorten

Plafond-soorten

Plafond-panelen zijn sfeerbepalend voor een ruimte. Er zijn vele plafond-soorten. Gaat het om nieuwbouw? Dan valt de keuze meestal op stucwerk. Gaat het om renovatie? Dan wordt vaak gekozen voor hout of kunststof. Welke plafond-soort kiest u?

De voordelen van kunststof plafonds

Kunststof plafonds hebben veel voordelen. Ze zijn licht van gewicht, waardoor ze makkelijk zijn te verwerken. Bovendien zijn ze makkelijk te plaatsen. Ook in kunststof zijn er diverse plafond-soorten. Je hebt ze in diverse kleuren en afwerkingen. Zo zijn er kunststof met de uitstraling van een gestuct plafond en panelen met een metaal- of hout-uitstraling. Veel keuze is er ook in soorten randafwerkingen: van een kleine, subtiele rand tot een plafondplint.

Kunststof plafonds van Florence

Heering levert de kunststof plafondbekleding van Florence. Dit is een robuust paneel dat is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De panelen zijn vormvast, kleurvast en heel duurzaam. Ze hebben de uitstraling van een glad-gestuct plafond. Florence is heel geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamer en keuken. U krijgt 10 jaar garantie.

Kies uit acht kleuren en dessins

Er is keuze uit acht verschillende kleuren en dessins. U vindt dus altijd een plafondpaneel dat mooi past in uw interieur. De panelen zijn leverbaar in lange lengtes, zodat u vrijwel altijd uit één stuk kunt werken. Dit voorkomt naden. Resultaat: een mooi, strak plafond.

Plafond-soorten voor buitentoepassing

Florence levert ook plafondpanelen voor buitentoepassing. Denk aan een carport, veranda of andere overkapping. De panelen zijn ongevoelig voor vocht en warmte. Ook schimmels en bacteriën hebben geen kans. En het mooie is: u hoeft nooit meer te schilderen. De brede panelen en de subtiele groef zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

De kunststof plafondpanelen van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de panelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan ze ook voor u monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur plafond past bij uw woning?

Vraag hier een gratis promotiepakket op.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo