Plafond soorten

Plafonds zijn er in vele soorten en maten en sfeerbepalend voor een ruimte. Grofweg zijn ze in te delen in twee soorten: voor nieuwbouw en renovatie. Voor nieuwbouw gebruikt men vaak plafond soorten van stucwerk. Ze worden op de ruwe betonlaag aangebracht en glad gestreken. Plafond soorten voor renovatie toepassingen zijn vaak van hout of kunststof. Plafondpanelen van kunststof zijn vaak de beste oplossing omdat ze vele voordelen hebben. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk te plaatsen en in vele kleuren te verkrijgen.

Plafond soorten

Kunststof plafondpanelen zijn er ook in diverse plafond soorten. Je hebt ze in verschillende kleuren en afwerkingen. Zo zijn er kunststof plafondpanelen met de afwerking van een gestucte uitstraling, metaal of hout uitstraling. Ook voor de randafwerking van de plafondpanelen is er een keuze uit een kleine subtiele rand of een plafond plint.

Verkrijgbaarheid kunststof plafonds

De kunststof plafonds van Florence zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en dessins. Ze zijn in lange lengtes te verkrijgen zodat bijna altijd uit één stuk kan worden gewerkt en naden kunnen worden voorkomen. Kijk hieronder voor meer informatie, gratis documentatie en verkrijgbaarheid.