Kunststof plafondpanelen

Wilt u een plafond renoveren? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Denk aan opnieuw stucen, een spanplafond of een Gyroc-plafond. Steeds meer mensen kiezen echter voor kunststof plafondpanelen, voor nieuwbouw of renovatie. De panelen zijn verkrijgbaar in vele trendy kleuren en dessins.

Kunststof plafondpanelen

Oersterk, kleurvast en heel duurzaam

Kunststof plafondpanelen zijn licht van gewicht. Daardoor zijn ze snel en gemakkelijk te plaatsen. Plafondpanelen van kunststof zijn nauwelijks nog te vergelijken met het schrootjesplafond van vroeger. Zo’n plafond was vaak gemaakt van goedkope dunne PVC-schroten zonder afwerklaag. Hierdoor zag zo’n plafond er vaak vergeeld uit.

De nieuwe generatie kunststof panelen is oersterk, kleurvast en heel duurzaam. Ze zijn er voor binnen én buiten.

Strakke en chique uitstraling

De moderne plafondpanelen ogen strak en chique. Dankzij de brede stroken krijgt uw plafond een hoogwaardige uitstraling. De kunststof panelen zijn leverbaar in diverse breedte- en lengtematen. U werkt het plafond netjes af met een bijpassend omrandingsprofiel of een luxe plintprofiel.

Bij uitstek geschikt in vochtige ruimten

Kunststof plafondpanelen zijn bij uitstek geschikt in vochtige ruimten, zoals keukens en badkamers. Immers, de panelen zijn bestand tegen vocht en temperatuurverschillen.

Kunststof plafondpanelen voor binnen én buiten

We leveren kunststof plafondpanelen voor binnen én buiten. Denk aan plafonds voor carports, veranda’s, overstekken en overkappingen. Deze panelen zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Ze zijn vormvast en kleurvast. En ze behouden hun mooie uitstraling. Af en toe even afsoppen is genoeg.

Onze merken: Florence en Heering

Heering voert de kunststof plafondsystemen van Florence en Heering. U hebt de keuze uit binnen- en buitenplafonds. De plafonds zijn leverbaar in diverse kleuren en dessins. De plafonds zijn makkelijk te monteren en geven direct resultaat, zonder stucen of schilderen.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

De kunststof plafondpanelen van Florence en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan dit ook voor u plaatsen.

Welke kunststof plafondpanelen passen bij uw huis?

Vraag gratis Florence promotiepakket op

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo