Plafondpanelen

Een plafond is een sfeerbepalend element in huis. U geeft een ruimte daarmee een heel andere uitstraling. Bovendien kunt u met plafondpanelen de ruimte groter of kleiner laten lijken. Er zijn diverse montagemogelijkheden. Sommige plafondpanelen kunt u in elkaar schuiven. Andere panelen kunt u schroeven of nieten. In alle gevallen heeft u in een handomdraai een mooi plafond.

Kunststof plafondpanelen

Er zijn diverse plafond-soorten op de markt. Van hout, stucwerk en kunststof. Plafondpanelen in de badkamer zijn meestal van kunststof. Immers, dit materiaal is volledig vochtbestendig. Bovendien bevestigt u hierin eenvoudig inbouwspots en roosters. Een kunststof plafondpaneel zaagt u eenvoudig op maat met een decoupeerzaag. Kunststof plafondpanelen zijn licht van gewicht.

Voordelen kunststof plafond

Heering levert de kunststof plafondpanelen van Florence. Dit merk is al jaren marktleider in onderhoudsarme plafonds. Het merk heeft plafonds voor zowel binnen als buiten, in vele kleuren en dessins. De stijlvolle panelen geven elke ruimte een hoogwaardige uitstraling. De kunststof panelen zijn bij uitstek geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamer en keuken. Dit vanwege de vochtwerende eigenschappen.

Ook geschikt als buitenplafond

We hebben ook kunststof plafondsystemen voor veranda’s, carports, dak overstekken en andere overkappingen. De extra brede panelen en de subtiele groef zorgen voor een stijlvolle uitstraling en – dankzij de inbouwspots – warme sfeer. Florence-panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van maar liefst 6 meter. Dat betekent: geen overbodige naden.

Kunststof plafond plaatsen of vervangen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Verkooplocaties

Florence is door heel Nederland verkrijgbaar. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis promotiepakket en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun