Plafondpanelen

Een plafond is een sfeerbepalend element in huis. U geeft een ruimte daarmee een heel andere uitstraling. Bovendien kunt u met plafondpanelen de ruimte groter of kleiner laten lijken. Er zijn diverse montagemogelijkheden. Sommige plafondpanelen kunt u in elkaar schuiven. Andere plafondpanelen kunt u schroeven of nieten. In alle gevallen heeft u in een handomdraai een mooi plafond.

Vraag gratis promotiepakket op.

Kunststof plafondpanelen

Er zijn diverse plafond-soorten op de markt. Van hout, stucwerk en kunststof. Plafondpanelen in de badkamer zijn meestal van kunststof. Immers, dit materiaal is volledig vochtbestendig. Bovendien bevestigt u hierin eenvoudig inbouwspots en roosters. Een kunststof plafondpaneel zaagt u eenvoudig op maat met een decoupeerzaag. Kunststof plafondpanelen zijn licht van gewicht.

Voordelen kunststof plafond

Heering levert de kunststof plafondpanelen van Florence. Dit merk is al jaren marktleider in onderhoudsarme plafonds. Het merk heeft plafonds voor zowel binnen als buiten, in vele kleuren en dessins. De stijlvolle panelen geven elke ruimte een hoogwaardige uitstraling. De kunststof panelen zijn bij uitstek geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamer en keuken. Dit vanwege de vochtwerende eigenschappen.

Ook geschikt als buitenplafond

We hebben ook kunststof plafondsystemen voor veranda’s, carports, dakoverstekken en andere overkappingen. De extra brede panelen en de subtiele groef zorgen voor een stijlvolle uitstraling en – dankzij de inbouwspots – warme sfeer. Florence-panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van maar liefst 6 meter. Dat betekent: geen overbodige naden.

Waar te koop?

De kunststof plafondpanelen van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de panelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan ze ook voor u monteren. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur plafondpanelen past bij uw woning?

Vraag gratis promotiepakket op.