Plafondpanelen

Een plafond is een sfeerbepalend element in een ruimte, maar wordt vaak onderschat. Met plafondpanelen geeft u ruimte een hele andere uitstraling. Een kunt een ruimte kleiner of juist groter doen laten lijken. Een plafond paneel is een strook die in elkaar wordt geschoven en geschroefd of geniet kan worden. Op die manier is een mooi plafond in een handomdraai te realiseren.

Kunststof plafondpanelen

Er zijn diverse plafond soorten verkrijgbaar. Van hout, stucwerk of van kunststof. Plafondpanelen in de badkamer zijn meestal van kunststof omdat ze goed bestand zijn tegen vocht. Tevens kun je er makkelijk inbouwspots in bevestigen. Een plafond paneel is namelijk met een decoupeerzaag makkelijk op maat te maken voor inbouwtoepassingen. Kunststof plafondpanelen zijn licht van gewicht en in diverse kleuren en dessins te verkrijgen.

Voordelen kunststof plafond

Wilt u meer weten over de voordelen van een kunststof plafond in de keuken of plafondpanelen in de badkamer? Kijk hieronder bij de plafondsystemen van Florence. Deze populaire plafondpanelen zijn er voor binnen en buiten gebruik en verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Vraag gratis documentatie aan en vraag verkoopadressen aan voor de verkrijgbaarheid.