Kunststof plafondpanelen

Als u een plafond wilt maken of renoveren dan zijn er diverse mogelijkheden. Plafondpanelen van kunststof zijn hiervoor zeer geschikt. Kunststof panelen zijn namelijk licht van gewicht en daardoor snel en makkelijk te plaatsten. Plafondpanelen van kunststof werden vroeger schrootjes genoemd, maar nemen tegenwoordig een volwaardig plek in als het gaat om nieuwbouw of renovatie van een plafond. Kunststof plafondpanelen zijn tegenwoordig in vele trendy kleuren en dessins te krijgen.

Kunststof plafondpanelen

Kunststof plafondpanelen ogen strak en chique en zijn ook nog eens netjes af te werken met een omrandingsprofiel of een luxe plintprofiel. In badkamers maakt men al veelal gebruik van kunststof plafondpanelen. Badkamer en keuken zijn plekken waar vocht en temperatuurverschillen een grote rol spelen.  Kunststof plafondpanelen in de badkamer zijn hiervoor ongevoelig en worden niet aangetast door schimmels.

Meer informatie plafondpanelen

Kijk hieronder voor meer informatie over kunststof plafondpanelen van Florence. Dit is een compleet plafond systeem voor zowel binnen als buitentoepassingen. Vraag gratis documentatie op of vraag adressen aan voor verkrijgbaarheid.