Plafondplaten

Wilt u uw plafond renoveren met plafondplaten? Dan heeft u de keuze uit diverse materialen. Wilt u graag nooit meer onderhoud? Kies dan voor de kunststof plafondplaten van Florence of Heering. Ze zijn sterk, kleurvast en heel duurzaam. De panelen zijn leverbaar in diverse kleuren.

Soorten plafondplaten

Soorten plafondplaten

U kunt uw plafond op diverse manieren afwerken. Gaat het om nieuwbouw? Dan wordt vrijwel altijd gekozen voor stucwerk. Wilt u uw plafond renoveren? Dan kunt u ook kiezen voor plafondplaten of plafondpanelen. Deze panelen kunnen zijn gemaakt van hout, metaal of kunststof. Al deze materialen hebben hun voor- en nadelen.

Plafondplaten van metaal zijn heel duurzaam, maar wel lastig te bewerken. Houten platen zijn makkelijk te bewerken, maar niet geschikt voor vochtige ruimten, zoals de badkamer. Ook als buitentoepassing hebben houten platen veel onderhoud nodig.

De voordelen van kunststof plafondplaten

Plafondplaten van kunststof hebben de meeste voordelen. Ze zijn licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te bewerken en te plaatsen. Eenmaal gemonteerd zijn ze direct klaar voor gebruik. Zonder nooit te hoeven schilderen of stucen. Kunststof plafondplaten zijn ongevoelig voor vocht en schimmels. Daardoor zijn ze heel geschikt voor toepassing in vochtige ruimten zoals badkamers.

Door de lange lengtes van de kunststof plafondplaten zijn te vaak te monteren uit één stuk zonder naden. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van kunststof plafondplaten.

Hoogwaardige systemen voor binnen én buiten

Eén tip: kies voor kwaliteit. Heering is leverancier van de hoogwaardige kunststof plafondplaten en plafondpanelen van de merken Florence en Heering. Deze systemen zijn geschikt voor binnen én buiten. Van keuken tot carport. De Florence plafondsystemen (mét toplaag) zijn leverbaar in vele hedendaagse kleuren en oppervlaktestructuren.

Kies uit diverse kleuren

De plafondsystemen van Florence zijn kunststof en geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen. Florence is een compleet systeem dat verkrijgbaar is in vele hedendaagse kleuren en oppervlaktestructuren. De sponningschroten van Heering (zonder toplaag) zijn leverbaar in wit en crème. Op beide systemen krijgt u 10 jaar garantie. Kwaliteit verzekerd.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

De plafondplaten van Florence en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de plafondpanelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen.

Welke kunststof plafondplaten passen bij uw huis?

Vraag gratis Florence promotiepakket op

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo