Plafondplaten

Er zijn diverse manieren om plafonds af te werken of te renoveren. Voor nieuwbouw is stucwerk nog steeds het meest gebruikt. Voor renovatie wordt vaak gebruik gemaakt van plafondplaten of plafondpanelen. Deze kunnen gemaakt zijn van hout, metaal of kunststof. Allemaal hebben ze voor- en nadelen. Plafondplaten van metaal zijn duurzaam, maar ook lastig te bewerken. Een houten plafond is makkelijk te bewerken maar niet geschikt als plafondplaten voor de badkamer.

Soorten plafondplaten

Plafondplaten van kunststof hebben de meeste voordelen, omdat ze ongevoelig zijn voor vocht en makkelijk te bewerken zijn. Plafondplaten in de badkamer van kunststof zijn helemaal ideaal. Door de lange lengtes van de kunststof plafondplaten zijn te vaak te monteren uit één stuk zonder naden. Van alle plafond soorten heeft kunststof de beste eigenschappen.

Verkrijgbaarheid

De plafondsystemen van Florence zijn kunststof en geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen. Florence is een compleet systeem en is beschikbaar in vele hedendaagse kleuren en oppervlakte structuren. Kijk hieronder voor meer informatie, gratis documentatie en verkoopadressen.