Plafondplaten voor de badkamer

Plafondplaten voor de badkamer worden vaak gemaakt van kunststof. Dit komt omdat hout of metaal niet bestand is tegen vocht. Plafondplaten van kunststof zijn zeker in vochtige ruimtes de beste keuze. Ideaal bij een douche en bad met spattend water. Plafondplaten monteren is met kunststof vaak ook de beste oplossing door het geringe gewicht. Het ‘boven het hoofd’ werken is daardoor een stuk prettiger dan met zwaardere materialen.

Plafondplaten voor de badkamer van kunststof

Badkamer plafonds van kunststof hebben nog meer voordelen. Zo zijn inbouwspots of speakers makkelijk in te bouwen. Met normale houtbewerkingsgereedschappen is een plafond van kunststof eenvoudig te bewerken. Ook een voordeel is dat snoeren en leidingen makkelijk weg te werken zijn.

Een kunststof badkamer plafond heeft nóg meer voordelen. Zo’n plafond leent zich namelijk heel goed voor het inbouwen van spotjes. U heeft keuze uit diverse soorten badkamer verlichting. Zoals dimbare verlichting of verlichting met een bepaald kleureffect. LED-verlichting is natuurlijk het meest energiezuinig én heel sfeervol.

Florence: stijlvol en hoogwaardig

Heering is leverancier van de kunststof plafonds van Florence. Het gaat om stijlvolle panelen met een hoogwaardige uitstraling. Het plafondsysteem is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, en past dus in elk vertrek.

Kunststof badkamer plafond plaatsen

Een kunststof badkamer plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw badkamer plafond vervangen.

Verkrijgbaarheid

De plafondsystemen van Florence zijn kunststof plafondplaten en geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen maar met name ook als plafondplaten in de badkamer. Florence is een compleet systeem en is beschikbaar in vele hedendaagse kleuren en oppervlakte structuren. De merken van Heering zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend Heering dealers en montagepartners, verspreid door heel Nederland. Kijk hier voor verkoopadressen.

 

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo