Plafondplaten voor de badkamer

Plafondplaten voor de badkamer worden vaak gemaakt van kunststof. Dit komt omdat hout of metaal niet bestand is tegen vocht. Plafondplaten van kunststof zijn zeker in vochtige ruimtes de beste keuze. Plafondplaten monteren is met kunststof vaak ook de beste oplossing door het geringe gewicht. Het ‘boven het hoofd’ werken is daardoor een stuk prettiger dan zwaardere materialen.

Plafondplaten voor de badkamer van kunststof

Plafonds van kunststof hebben nog meer voordelen. Zo zijn inbouwspots of speakers makkelijk in te bouwen. Met normale houtbewerkingsgereedschappen is een plafond van kunststof eenvoudig te bewerken. Ook een voordeel is dat snoeren en leidingen makkelijk weg te werken zijn. Plafondplaten in de badkamer van kunststof zijn er in diverse soorten en maten.

Verkrijgbaarheid

De plafondsystemen van Florence zijn kunststof plafondplaten en geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen maar met name ook als plafondplaten in de badkamer. Florence is een compleet systeem en is beschikbaar in vele hedendaagse kleuren en oppervlakte structuren. Kijk hieronder voor meer informatie, gratis documentatie en verkoopadressen.