Kunststof plafondplaten

Wilt u een plafond renoveren? Steeds meer mensen kiezen voor kunststof plafondplaten. Dit vanwege de vele voordelen op het gebied van montage en gemak. Een groot voordeel is, dat kunststof plafondplaten ongevoelig zijn voor vocht. Daardoor zijn de panelen heel geschikt voor in de badkamer. De plafondplaten zijn leverbaar in diverse kleuren.

Vraag gratis Florence promotiepakket op

Kunststof plafond badkamer

De voordelen van kunststof plafondplaten

Kunststof plafondplaten zijn licht van gewicht en makkelijk te monteren op een regelwerk van hout. U kunt de platen hier tegenaan schroeven of nieten. Eenmaal geplaatst zijn ze onderhoudsarm. Af en toe afnemen een sopje is voldoende voor een blijvend mooie uitstraling. Plafondplaten van kunststof gaan jarenlang mee en blijven er goed uitzien.

Oplossingen voor binnen én buiten

Heering is leverancier van de producten van Florence, al jaren marktleider in onderhoudsarme plafondsystemen. Florence heeft kunststof panelen en platen voor zowel binnen als buiten, in vele kleuren en dessins. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met 10 jaar garantie.

Eenvoudig schoon te houden

De kunststof plafondplaten zijn vooral heel geschikt in vochtige ruimtes, zoals keuken en badkamers. Met name een badkamer is vaak vochtig. Als er te weinig ventilatiemogelijkheden zijn, kan schimmel ontstaan. Zulke vlekken krijgt u op een kalkhoudende ondergrond niet weg. Het best is daarom om hier kunststof plafondpanelen te monteren. U houdt de panelen eenvoudig schoon.

Waar te koop?

Onze kunststof plafondplaten zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Hierboven meer informatie over Florence. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u het plafondsysteem ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan dit ook voor u plaatsen.

Welke kunststof plafondplaten past bij uw huis?

Vraag gratis Florence promotiepakket op