Kunststof plafondplaten

Kunststof plafondplaten worden veel gebruikt om plafonds te renoveren. Dit vanwege de vele voordelen die plafondplaten van kunststof hebben. Ze zijn licht van gewicht en makkelijk te monteren. Ook zijn de plafondplaten verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Een heel groot voordeel is dat ze ongevoelig zijn voor vocht en daardoor zeer geschikt zijn als plafondplaten in de badkamer.

Kunststof plafond badkamer

Een badkamer is vaak vochtig en door het gebrek aan ventilatiemogelijkheden kan schimmel ontstaan. Deze vlekken krijg je op een kalkhoudende ondergrond niet weg. Het beste is om kunststof plafondplaten te monteren. Deze kunststof plafondplaten voor de badkamer zijn ongevoelig voor vocht en dus ongevoelig voor schimmels. Als de kunststof plafondplaten vies worden, zijn ze makkelijk af te nemen met water of een sopje. De plafondplaten van kunststof gaan jarenlang mee en blijven er jaar in, jaar uit goed uitzien. Plafondplaten monteren kan op een regelwerk van hout. De plafondplaten kunnen hier tegenaan worden geschroefd of geniet.

Verkrijgbaarheid kunststof plafondplaten

FlorenceĀ  plafondsystemen zijn plafondplaten van kunststof. Er is een binnen en een buiten programma en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kunststof plafondplaten zijn met name geschikt in vochtige ruimtes zoals keuken en badkamers. Kijk hieronder voor meer informatie, gratis brochures of verkoopadressen.