Plafondplaten monteren

Wilt u plafondplaten monteren in uw huis? En slimme keuze. Want dat is makkelijker en sneller dan stucwerk of spuitwerk. Bovendien kunt u snoeren en leidingen wegwerken, net als oneffenheden. U monteert de plafondplaten het best op een regelwerk. Met schroeven of nieten monteert u in een handomdraai een plafond. Heering levert de plafondplaten van Florence, in diverse kleuren.

Vraag gratis promotiepakket op

Plafondplaten materiaal

Licht en makkelijk te verwerken

U kunt natuurlijk kiezen voor plafondplaten van bijvoorbeeld hout of metaal. Kunststof plafondplaten zijn echter verreweg het makkelijkst te monteren. De panelen zijn te bewerken met normale houtbewerkingsgereedschappen. De panelen zijn heel licht, zodat het makkelijk is om boven uw hoofd te werken en de plafondplaten te monteren.

Plafondplaten monteren op regelwerk

Wilt u inderdaad plafondplaten monteren? Dat kan het best als u eerst een regelwerk aanbrengt. Hierop schroeft of niet u de platen. Het inbouwen van spotjes, ventilatieroosters of speakers is bij plafondplaten monteren een fluitje van een cent.

Kies voor Florence of Heering

Heering levert drie soorten kunststof plafondplaten: Florence binnenplafondsystemen, Florence buitenplafondsystemen en Heering sponningsschroten. De plafonds zijn leverbaar in diverse kleuren en dessins. De plafondpanelen ogen strak en chique. Ze zijn leverbaar in diverse breedte- en lengtematen. U werkt het plafond netjes af met een bijpassend omrandingsprofiel of een luxe plintprofiel.

Waar te koop?

De plafondplaten van Florence en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de plafondplaten ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan de plafondplaten ook voor u monteren. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur plafondplaten wilt u monteren in uw woning?

Vraag gratis promotiepakket op