Schrootjes plafond

Een schrootjes plafond was in de jaren zeventig en tachtig heel populair. Maar zo’n schroten plafond is niet meer van déze tijd. Wilt u af van uw ouderwetse schrootjes plafond? Dan zijn plafondpanelen of plafondplaten van kunststof een mooi alternatief. Uw interieur knapt daar enorm van op!

Soorten schrootjes plafond

U kunt een plafond op verschillende manieren afwerken. Bij nieuwbouw wordt vanzelfsprekend vaak gekozen voor stucwerk of spuitwerk. Bij renovatie werd vroeger inderdaad vaak gekozen voor een schroten plafond. Zo’n plafond was vaak gemaakt van goedkope dunne PVC-schroten zonder afwerklaag. Hierdoor zag zo’n plafond er vaak vergeeld uit. De nieuwe generatie kunststof panelen en plafondplaten zijn daarentegen oersterk, kleurvast en heel duurzaam.

Hoogwaardige uitstraling

De moderne plafondpanelen zijn breder en steviger dan het aloude schrootjes plafond. Ze hebben een sterke toplaag. De brede stroken geven het plafond een hoogwaardige uitstraling. De kunststof plafonds zijn leverbaar in vele trendy kleuren en dessins, en in diverse breedte- en lengtematen. Ook voor uw huis hebben we dus beslist een geschikte plafondafwerking. De kunststof panelen en platen zijn licht van gewicht en daardoor snel en makkelijk te plaatsen. Handig!

Voor binnen én buiten

We leveren niet alleen binnenplafondsystemen, maar ook Florence buitenplafondsystemen van Florence en Heering sponningschroten. Deze buitenplafondsystemen geschikt voor bijvoorbeeld veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken.

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

Plafondpanelen – vroeger schrootjesplafond genoemd – nemen tegenwoordig een volwaardige plek in bij nieuwbouw en plafondrenovatie. Onze plafondsystemen zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Hierboven meer informatie over dit merk. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u het plafondsysteem ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan dit ook voor u plaatsen.

Welke kleur plafondpanelen past bij uw huis?

Vraag gratis Florence kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo