Schrootjes plafond

Een schrootjesplafond was in de jaren zeventig en tachtig heel populair. Maar zo’n plafond is niet meer van déze tijd. Wilt u af van uw ouderwetse schrootjesplafond? Dan zijn plafondpanelen of plafondplaten van kunststof een mooi alternatief. Uw interieur knapt daar enorm van op!

Vraag gratis Florence kleurmonsters aan

Soorten schrootjesplafond

U kunt een plafond op verschillende manieren afwerken. Bij nieuwbouw wordt vanzelfsprekend vaak gekozen voor stucwerk of spuitwerk. Bij renovatie werd vroeger inderdaad vaak gekozen voor een schrootjesplafond. Zo’n plafond was vaak gemaakt van goedkope dunne PVC-schroten zonder afwerklaag. Hierdoor zag zo’n plafond er vaak vergeeld uit. De nieuwe generatie kunststof panelen en plafondplaten zijn daarentegen oersterk, kleurvast en heel duurzaam.

Hoogwaardige uitstraling

De moderne plafondpanelen zijn breder en steviger dan het aloude schrootjesplafond. Ze hebben een sterke toplaag. De brede stroken geven het plafond een hoogwaardige uitstraling. De kunststof plafonds zijn leverbaar in vele trendy kleuren en dessins, en in diverse breedte- en lengtematen. Ook voor uw huis hebben we dus beslist een geschikte plafondafwerking. De kunststof panelen en platen zijn licht van gewicht en daardoor snel en makkelijk te plaatsen. Handig!

Voor binnen én buiten

We leveren niet alleen binnenplafondsystemen, maar ook Florence buitenplafondsystemen van Florence en Heering sponningschroten. Deze buitenplafondsystemen geschikt voor bijvoorbeeld veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken.

Waar te koop?

Plafondpanelen – vroeger schrootjesplafond genoemd – nemen tegenwoordig een volwaardige plek in bij nieuwbouw en plafondrenovatie. Onze plafondsystemen zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Hierboven meer informatie over dit merk. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u het plafondsysteem ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan dit ook voor u plaatsen.

Welke kleur plafondpanelen past bij uw huis?

Vraag gratis Florence kleurmonsters aan