Schrootjes plafond

Een plafond kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Bij nieuwbouw is dat vaak stucwerk of spuitwerk en bij renovatie toepassingen was dat vroeger met een schroten plafond. Een schrootjes plafond is niet meer van deze tijd. Een schroten plafond was vaak gemaakt van dunne goedkope PVC schroten zonder afwerklaag. Hierdoor zag het plafond er vaak vergeeld uit. Met de komst van kunststof plafondpanelen en plafondplaten zijn deze nadelen voorgoed verdwenen.

Soorten schrootjes plafonds

De alternatieven voor een schrootjes plafond, zijn plafondpanelen of plafondplaten van kunststof. De plafondpanelen zijn breder en steviger geworden en voorzien van een sterke toplaag die in veel verschillende kleuren te verkrijgen is. Er zijn veel plafond soorten en maten te verkrijgen. Ten eerste zijn er verschillende breedtes en ten tweede zijn er verschillende lengtes. Dit zijn twee belangrijke gegevens voor een plafond. Plafondpanelen zijn vaak lange brede stroken waardoor het plafond een hoogwaardige uitstraling krijgt.

Verkrijgbaarheid schrootjes plafond

Hieronder vindt u meer informatie over kunststof plafondpanelen van Florence. Florence plafondsystemen zijn er voor binnen en buiten toepassingen. Ook kunt u een gratis brochure aanvragen en informeren waar u deze hoogwaardige plafondpanelen kunt verkrijgen.