Veranda plafond

Voor een veranda-plafond is vaak geen goede oplossing. Hetzelfde geldt voor overstekken, carports en overkappingen. Zo’n plafond moet immers zijn berekend op extreme weersomstandigheden. Van strenge vorst tot tropische warmte. Ook moet het plafond bestand zijn voor regen en vocht. Een veranda-plafond van kunststof is daarom de meest ideale oplossing.

Soorten buitenplafonds

Kunststof panelen zijn heel geschikt voor diverse soorten buitenplafonds. Want of het nu gaat om een veranda-plafond, een plafond-overkapping of een carport-plafond, ze moeten tegen een stootje kunnen. Kunststof is heel sterk en vormvast. Schilderen is niet nodig. Bovendien is een kunststof plafond verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

Kunststof buitenplafonds

Heering levert de buitenplafonds van Florence, marktleider in onderhoudsarme plafondbekleding voor binnen en buiten. De panelen zijn extra breed en hebben een subtiele groef. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling van uw huis. Helemaal als u er inbouwspotjes in verwerkt.

Makkelijk te plaatsen

De panelen zijn licht van gewicht en daardoor snel en makkelijk te plaatsen. Ze zijn leverbaar in diverse breedte- en lengtematen. Dankzij de lange lengtes van maar liefst 6 meter kunt u hele panelen plaatsen. Dat betekent: geen overbodige naden in uw plafond.

Vele trendy kleuren

De kunststof plafonds zijn leverbaar in vele trendy kleuren en dessins. Ook voor úw huis hebben we dus beslist een geschikte plafondafwerking.

Veranda plafond plaatsen

Een kunststof plafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

Waar te koop?

De veranda-plafond panelen van Florence zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de panelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur veranda-plafond past bij uw woning?

Vraag gratis promotepakket op

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo