Prodec

Prodec vensterbanken en kozijnafwerking zijn gemaakt van MDF. Producten van MDF hebben een fraaie, strakke vormgeving. Daarnaast wordt MDF geroemd om het verwerkingsgemak. Het materiaal is zeer gemakkelijk te bewerken en op maat te maken. MDF werkt bovendien nauwelijks en heeft een grote buigsterkte.

Vochtwerend MDF
Prodec vensterbanken en kozijnafwerking zijn gefabriceerd uit MDF (v313). Dit is een speciale vochtwerende MDF-kwaliteit, te herkennen aan de groene kleur. Het MDF wordt voorzien van een slijtvaste folie met een satijnachtige glans en een lichte structuur. Door deze toplaag krijgen de producten een strakke en afgewerkte uitstraling. Schilderen is bovendien overbodig.

Prodec vensterbanken voor een fraaie en strakke afwerking
Met de Prodec MDF-vensterbanken werkt u uw kozijn perfect af. Ze zijn fraai en strak vormgegeven en voorzien van een slijtvaste toplaag in wit of crème. De slanke eindkappen gaan naadloos op in de afwerking. De Prodec vensterbanken zijn bovendien bijzonder makkelijk te verwerken en uitstekend te combineren met Prodec kozijnafwerking.

Makkelijk en snel
De MDF-kozijnafwerking van Prodec staat garant voor het grootste verwerkingsgemak. Op eenvoudige en snelle wijze werkt u uw kozijn netjes af. Zeker bij lastige renovatieklussen is Prodec voor u dé oplossing. Bovendien is Prodec al voorzien van een strakke structuurfolie in wit of crème. Schilderen is daarom overbodig. Snel, goed en mooi!

Direct downloaden

Prodec brochure

Vensterbanken en kozijnafwerking

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo