Voor professionals

Heering heeft naast de informatie en aanvraagmogelijkheden die de site biedt, ook een aantal items uitsluitend voor professionals. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Promotiemiddelen aanvragen
Adviseer uw klanten optimaal met de promotiemiddelen van Heering. Denk hierbij aan brochures, monstermateriaal, kleurenwaaiers en presentatiemappen. Verhoog uw verkopen met de promotiemiddelen van Heering.
Promotiemiddelen aanvragen
Online bestellen voor klanten
Bent u klant bij Heering? Plaats dan online uw orders via de site. Online bestellen is de meest snelle manier van bestellen. Ook vindt u het meest actuele assortiment.
Online bestellen voor klanten
Onderhoudsarm bouwen en renoveren
Uw onderhoudskosten verlagen? Bekijk de vele binnen- en buitentoepassingen van Heering bouwproducten en doe de virtual tour.
Onderhoudsarm bouwen en renoveren
Track & Trace
Zien wanneer uw bestelling binnen komt? Met de track & trace service kunt u zien wanneer onze vervoerder uw order komt brengen. En dat is niet alles! U kunt ook uw order inzien.Wel zo handig voor uw planning. En het enige dat u hoeft te doen is inloggen met uw inloggegevens.
Track & Trace
Digitale voorraadcatalogus 2018 / PDF
Bekijk het gehele voorraadassortiment van Heering op het scherm en blader op uw gemak door de vele producten.
U kunt makkelijk producten vinden met de handige zoekfunctie en print de pagina's eenvoudig uit.
Digitale voorraadcatalogus 2018 / PDF
Leverdagen
Heering streeft ernaar om uw bestelling binnen 48 uur op de plaats van bestemming te leveren. Dit kan zijn uw eigen adres, maar dit kan ook het adres zijn van de bouwplaats. Per postcodegebied leveren wij minimaal twee keer per week en vaak zelfs drie keer. Bekijk het leverschema wanneer wij bij u in de buurt komen.
Leverdagen
Keralit videotraining
We zien dat de professionals met de meeste kennis het beste presteren. Daarom dagen we je uit je kennis te testen en te verrijken met de Keralit videotraining. Niemand minder dan Joep van Deudekom snijdt op luchtige wijze de belangrijkste thema’s aan. 
Keralit videotraining
Keralit principedetails
Ter ondersteuning van uw projecten, stellen we de Keralit principedetails ter beschikking voor bijna iedere toepassing. De tekeningen staan online in de formaten DWG, DXF en PDF.
Mocht u vragen hebben over een bepaalde situatie, neem dan contact op met onze binnendienst.
Keralit principedetails