Promotiemateriaal

Om uw klanten optimaal te kunnen adviseren, bieden wij verschillende promotiematerialen aan. Deze kunt u gebruiken op uw website of in uw winkel.

 

Sfeerbeelden

Wilt u op uw website en in uw mailings aandacht besteden aan onze producten/merken? Maak dat gebruik van onze ZIP-files met beeldmateriaal.

  • Keralit
  • Unipanel
  • Florence
  • Lignodur
  • Milli-Max

 

Promotiemiddelen

Om de klanten in uw winkel optimaal te adviseren, bieden wij brochures, monstermateriaal, kleurenwaaiers en presentatiemappen van verschillende merken/producten aan. Als klant kunt u deze promotiemiddelen gratis aanvragen in het Heering Portal.

 

PIM van ons complete assortiment

Met ons Product Informatie Management systeem (PIM) beschikt u altijd over onze actuele productinformatie, zoals artikelnummers, eigenschappen, prijzen, omschrijvingen, productfoto’s etc. Het handmatig toevoegen of wijzigen van productinformatie op uw website is daarmee niet meer nodig. Lees meer over de voordelen van ons PIM-systeem.

 

Keralit kleurmonster tool

Met de Keralit kleurmonster tool kunnen bezoekers van uw website Keralit kleurmonsters aanvragen. De installatie van de tool is eenvoudig; door een stukje code op de site te plaatsen, wordt er een banner getoond. Wanneer je op de banner klikt, wordt er een modal (scherm over de website heen) geopend. Op deze manier wordt de kleurmonsteraanvraag zowel op desktop als mobiel optimaal getoond (zoveel mogelijk kleuren in beeld, zo min mogelijk scrollen), en blijft uw website op de achtergrond actief.

Wilt u de Keralit kleurmonstertool op uw website implementeren?
Vul dan het formulier op keralit.nl in.

 

Keralit gevelvisualisator

Met de gevelvisualisator kunnen klanten online alle kleuren en modellen gevelbekleding op verschillende woningtypes proberen.
Het is niet mogelijk om de visualiseren in uw website, verwijzen naar keralit.nl/visualisator mag natuurlijk altijd. Wanneer u ervoor zorgt dat de visualisator in een nieuw venster wordt geopend, blijft uw website altijd open/aanwezig zodra iemand de visualisator sluit.

Wilt u op uw website verwijzen naar de Keralit gevelvisualisator? Stuur dan een mail om een unieke link aan te vragen.

 
Naar boven