Twinson vlonderplanken

Heering levert kunststof vlonderplanken van het merk Twinson. Vlonderplanken zijn uitermate geschikt voor het creëren van een sfeervolle, warme en comfortabele vlondervloer of terras in een tuin. Dankzij de natuurlijke uitstraling zijn de planken in harmonie met de buitenomgeving.

Specificaties

Werkende breedte
140 mm
Lengte
400, 600 cm
Bevestigingsafstand
50 cm h.o.h.
Technische tekening
Technische tekening
Twinson vlonderplanken
Afbeelding

Over Twinson

Vlonderplanken makkelijk te verwerken
De vlonderplanken zijn eenvoudig te plaatsen. Het kunststof is goed op maat te zagen en vervolgens vast te zetten op een onderconstructie door middel van uit het zicht weggewerkte montageclips. Voor het afwerken van de randen zijn afwerkprofielen beschikbaar. De planken zijn ook op maat gezaagd leverbaar.

 

Twinson producteigenschappen
De grondstof van Twinson vlonderplanken is een houtkunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor hardhout. Het materiaal is waterbestendig, splijt niet en is splintervrij. De vlonderplanken worden niet glad, ook niet bij regen, en zijn goed bestand tegen insecten.

 

Afmetingen vlonderplanken
De vlonderplanken zijn verkrijgbaar in 8 kleuren, in de werkende breedte 140 mm en in de lengtes 400 en 600 cm. De dikte betreft 28 mm.

 

Voordelen van Twinson vlonderplanken

– Duurzaam en onderhoudsarm
– Natuurlijke uitstraling
– Wordt niet glad (ook niet bij regen)
– Montage met onzichtbare bevestiging
– Milieuvriendelijk

 

Onderhoud & reiniging
Het materiaal is gemakkelijk te reinigen met een hogedrukspuit en eventueel in combinatie met een mild reinigingsproduct. Heering raadt wel aan om algemene vlekken zo snel mogelijk te verwijderen met water en spons en een mild reinigingsproduct.

product_3762

Terrasverhoger instelbaar 55-95mm

Bestelnr. 2933
Verpakking 5st
Kleur kleuren
product_3761

Terrasverhoger instelbaar 35-55mm

Bestelnr. 2931
Verpakking 5st
Kleur kleuren
product_3763

Rubber tegelplot 8x90x90 mm

Bestelnr. 2935
Verpakking 12st
Kleur kleuren

Kleurmonsters

Wilt u een productmonster ontvangen? Selecteer dan het gewenste artikel en ontvang deze binnen enkele dagen. Van Twinson vlonderplanken zijn kleurmonsters beschikbaar.