Unipanel bouwpanelen

Unipanel is een universeel toepasbaar bouwpaneel dat de eigenschappen van hout en de voordelen van kunststof biedt. Daarmee is het een uitstekende vervanger van multiplex en Western Red Cedar. De bouwpanelen van Unipanel zijn zowel binnen als buiten toe te passen en kunnen worden gebruikt op vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen.

Veelgestelde vragen

Staat de vraag die u hebt er niet bij?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over Unipanel

Levenslange garantie tegen delamineren en rotten
Door een uniek productieproces heeft het kunststof een constante dichtheid en een glad en mat oppervlak. Hierdoor kan vuil zich nauwelijks hechten, zijn de panelen goed afwasbaar en nemen ze geen vocht op. Dit biedt levenslange garantie tegen delamineren en rotten. Het materiaal is kleurvast, UV-licht bestendig en recyclebaar.

 

Direct klaar door onzichtbare afwerking
Unipanel biedt een compleet concept, met speciale schroeven, een bitje en afwerkdopjes. Het bitje zorgt ervoor dat de schroeven tot exact 5 millimeter in de oppervlakte verzinken. U drukt vervolgens de op maat gemaakte afwerkdopjes door de strip in het schroefgat en creëert daarmee een strakke afwerking. Plamuren, schuren en schilderen zijn vanaf nu verleden tijd!

 

Bewerkbaar als hout
Unipanel kan worden bewerkt met reguliere houtbewerkingsgereedschappen en de mogelijkheden zijn talrijk. Zo kunt u het materiaal (schuin) frezen, zagen, boren, schuren, schroeven, tackeren, lijmen en opdikken. Ook het maken van een halfhoutverbinding of verstek gezaagde hoeken behoren tot de mogelijkheden.

 

Meer informatie
Wilt u mee informatie over het materiaal en de toepassingen van Unipanel?
Kijk dan op unipanel.nl of neem contact op met onze afdeling Klantenservice.

 

Bekijk de Unipanel video’s
Ontdek de unieke samenstelling van de Unipanel bouwpanelen en het gemak waarmee u de panelen kunt bewerken en monteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Promotievideo van Unipanel bouwpanelen