Vensterbanken

Mooie vensterbanken dragen bij aan een sfeervol interieur. Bij Heering kiest u uit drie merken in diverse uitstralingen en kleuren, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Kunststof is de beste keuze

Er zijn diverse materialen waarmee u uw vensterbank kunt afwerken. Zoals kunststof, MDF, hout, metaal en steen. Van alle materialen is kunststof is meestal de beste keuze. Want kunststof vensterbanken zijn goed bestand tegen zowel vocht als zonlicht. Bovendien zijn ze onbreekbaar en goed te verwerken. Ze zijn tot liefst 6 meter lengte te monteren. Dat betekent: geen naden.

Drie merken

Heering heeft keuze uit 3 merken:

Novaboard

De vensterbanken van Novaboard hebben een melamine-toplaag in diverse verschillende kleuren. Dankzij deze toplaag is de vensterbank krasvast en bestand tegen zonlicht. Hij behoudt dus zijn kleur.

Lignodur

Lignodur is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Zo zijn er traditionele soorten met een brede of een smalle voorzijde. Speciaal voor renovatie zijn er de Lignodur overzet vensterbanken. U plaatst deze eenvoudig over uw bestaande vensterbank heen.

Prodec

De MDF-vensterbanken van Prodec zijn fraai en strak vormgeven. Ze hebben een slijtvaste toplaag in wit of crème. Ze zijn heel makkelijk te verwerken en uitstekend te combineren met Prodec-kozijnafwerking.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een vensterbank? Wij helpen je opweg!

Vensterbank met natuursteen-uitstraling

Wilt u graag een vensterbank met een realistische natuursteen-uitstraling? Kies dan voor Lignodur Stone. Dit type vensterbank is verkrijgbaar in drie steenvarianten en twee unikleuren. Lignodur Stone biedt de voordelen van kunststof en de uitstraling van natuursteen.

Vensterbank vervangen of plaatsen?

Een vensterbank plaatsen of een vensterbank vervangen vergt een aantal aandachtspunten om tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat te komen. Lees in ons blog hoe u een vensterbank vervangt of plaatst.

Waar te koop?

De vensterbanken van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststoframenbedrijf. Deze bedrijven kunnen ze soms ook voor u monteren. Zoek eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur vensterbank past bij uw woning?

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo