Vensterbanken

Bij nieuwbouw of bij het verbouwen van uw huis is de juiste afwerking erg belangrijk. Ook in vensterbanken zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden. U wilt uw vensterbanken afwerken? Een eerste keuze is welke verschillende vensterbanken materialen er beschikbaar zijn. Vensterbanken zijn er in kunststof, MDF, hout, metaal en steen. Een kunststof vensterbank is meestal de beste keuze omdat ze goed bestand zijn tegen vocht en zonlicht. Tevens zijn ze onbreekbaar en goed te verwerken. Kunststof vensterbanken kunnen zelfs tot 6 meter lengte worden gemonteerd. Heering heeft keuze uit 3 verschillende merken vensterbanken.

Verschillende merken vensterbanken

De vensterbanken van Novaboard kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse verschillende kleuren. Door deze toplaag is de vensterbank krasvast en bestand tegen zonlicht (verkleurd niet). Lignodur vensterbanken zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Zo zijn er traditionele vensterbanken met een brede of een smalle voorzijde. Voor renovatieprojecten zijn Lignodur overzetvensterbanken een uitstekende oplossing. De MDF vensterbank van Prodec zijn zeer fraai en strak vormgeven en voorzien van een slijtvaste toplaag in wit of crème. Deze vensterbank is erg makkelijk te verwerken en uitstekend te combineren met Prodec kozijnafwerking.

Vensterbank met natuursteen uitstraling

Met Lignodur Stone heeft Heering een vensterbank in het assortiment van een materiaal dat een zeer realistische natuursteen uitstraling heeft.  Deze vensterbank is te verkrijgen in drie steenvarianten en twee unikleuren. Zo heeft u de voordelen van kunststof, maar met de uitstraling van natuursteen.

Vensterbank kopen

Vensterbanken kopen kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vensterbank ook voor u kunnen monteren. Verkoopadressen, gratis kleurmonsters en of brochures kunt u hier aanvragen.