Vensterbanken

Mooie vensterbanken dragen bij aan een sfeervol interieur. Wilt u uw vensterbanken afwerken? Bij Heering kiest u uit drie merken. We hebben vensterbanken in diverse uitstralingen en kleuren, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan

Kunststof is de beste keuze

Er zijn diverse materialen waarmee u uw vensterbank kunt afwerken. Zoals kunststof, MDF, hout, metaal en steen. Van alle vensterbank-materialen is kunststof is meestal de beste keuze. Want kunststof vensterbanken zijn goed bestand tegen zowel vocht als zonlicht. Bovendien zijn ze onbreekbaar en goed te verwerken. Kunststof vensterbank zijn tot liefst 6 meter lengte te monteren. Dat betekent: geen naden.

Drie merken vensterbanken

Heering heeft keuze uit 3 merken vensterbanken:

Novaboard

De vensterbanken van Novaboard hebben een melamine-toplaag in diverse verschillende kleuren. Dankzij deze toplaag is de vensterbank krasvast en bestand tegen zonlicht. De vensterbank behoudt dus zijn kleur.

Lignodur

Lignodur is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Zo zijn er traditionele vensterbanken met een brede of een smalle voorzijde. Speciaal voor renovatie zijn er de Lignodur overzetvensterbanken. U plaatst deze eenvoudig over uw bestaande vensterbank heen.

Prodec

De MDF-vensterbanken van Prodec zijn fraai en strak vormgeven. Ze hebben een slijtvaste toplaag in wit of crème. Deze vensterbanken zijn heel makkelijk te verwerken. En uitstekend te combineren met Prodec-kozijnafwerking.

Vensterbank met natuursteen-uitstraling

Wilt u graag een vensterbank met een realistische natuursteen-uitstraling? Kies dan voor Lignodur Stone. Dit type vensterbank is verkrijgbaar in drie steenvarianten en twee unikleuren. Lignodur Stone biedt de voordelen van kunststof en de uitstraling van natuursteen.

Waar te koop?

De kunststof vensterbanken van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer of kunststoframenbedrijf. Dit bedrijf kan de vensterbanken ook voor u monteren. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur vensterbank past bij uw woning?

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan