Vensterbanken afwerken

Wilt u uw vensterbank afwerken, maar vraagt u zich af hoe dat het best kan? Er is volop keuze in merken, modellen en materialen. Heering ondersteunt en adviseert u graag. Is de vensterbank nog in goede staat? Dan kunt u deze misschien schilderen. Toch liever een nieuwe vensterbank? Kies dan voor bijvoorbeeld natuursteen, MDF of kunststof. Ook een overzet vensterbank is een slimme oplossing. Heering biedt u in alle gevallen een sterke, kleurvaste en onderhoudsarme oplossing waarmee u uw vensterbanken kunt afwerken.

Waarmee kan ik mijn vensterbanken afwerken?

Heering biedt volop mogelijkheden om uw vensterbanken af te werken. We zijn namelijk leverancier van de kunststof vensterbanken van Novaboard, Lignodur en Lignodur Stone. Het merk Prodec is alleen verkrijgbaar in vochtwerend MDF. De kwaliteit van alle merken zijn vergelijkbaar. MDF is weer iets makkelijker te verwerken, maar de kunststof varianten zijn er in meer modellen en kleuren.

Lignodur

De vensterbanken van Lignodur zijn kwalitatief hoogwaardig. Dit is te danken aan de sterke toplaag die slagvast, krasvast én kleurvast is. De elegante eindkappen zorgen voor een mooie afwerking. Lignodur-vensterbanken zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren.

Lignodur Stone

Met Lignodur Stone heeft Heering een vensterbank in het assortiment met een zeer realistische natuursteen-look. Kortom: de voordelen van kunststof, de uitstraling van natuursteen. Prachtig om daarmee uw vensterbank af te werken.

Novaboard

Het merk Novaboard omvat hoogwaardige kunststof vensterbanken met een melamine-toplaag. Hierdoor is de vensterbank krasvast en vormvast. En omdat Novaboard-vensterbanken ook goed bestand zijn tegen zonlicht, behouden ze hun kleur. Met eindkappen in dezelfde kleur werkt u de vensterbank netjes en vakkundig af.

Prodec

Vensterbanken van Prodec zijn gemaakt van MDF. Ze hebben een slijtvaste toplaag in wit of crème. Prodec-vensterbanken hebben en mooie en strakke vormgeving. Bovendien zijn ze heel makkelijk te verwerken. Al dan niet in combinatie met kozijnafwerking van Prodec.

Overzet-vensterbank van Lignodur

Ziet u op tegen het hak- en breekwerk? Kies dan voor overzet-vensterbanken. Ideaal bij renovatie. De overzet vensterbank wordt over de bestaande constructie geplaatst. Zo heeft u in een handomdraai een nieuwe vensterbank. Het oude materiaal kan gewoon blijven zitten. Het kozijn ziet er weer als nieuw uit. Heering biedt de overzet-vensterbanken van het merk Lignodur.

Vensterbank vervangen of plaatsen?

Een vensterbank plaatsen of een vensterbank vervangen vergt een aantal aandachtspunten om tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat te komen. Lees in ons blog hoe u een vensterbank vervangt of plaatst.

Waar te koop?

Wilt u uw vensterbanken inderdaad afwerken? De vensterbanken van Lignodur, Lignodur Stone, Novaboard en Prodec zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Hoe gaat u uw vensterbank afwerken?

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo