Vensterbanken afwerken

U vraagt zich misschien af: hoe kan ik mijn vensterbank het beste afwerken of renoveren? Heering kan u hierin ondersteunen en adviseren. Er zijn diverse merken vensterbanken verkrijgbaar in vele kleur en model varianten. Bent u op zoek bent naar een vensterbank op maat, vensterbank monteren, vensterbank maken, vensterbank plaatsen of misschien wel een vensterbank schilderen? Heering biedt in alle gevallen een geschikte oplossing.

Waarmee kan ik mijn vensterbanken afwerken?

De merken Novaboard, Lignodur en Lignodur Stone zijn allemaal kunststof vensterbanken, Prodec is alleen verkrijgbaar in vochtwerend MDF. Wat kwaliteit betreft doen ze niet veel voor elkaar onder. MDF is weer iets makkelijker te verwerken, maar de kunststof varianten zijn er in meer modellen en kleuren. Met Lignodur Stone heeft Heering een vensterbank in het assortiment die een zeer realistische natuursteen uitstraling heeft.  Zo heeft u de voordelen van kunststof maar met de uitstraling van natuursteen. Novaboard is zeer krasvast en bestand tegen zonlicht, tevens zijn ze ongevoelig voor vocht, warmte en verkleuring. Met de eindkappen in dezelfde kleur van de vensterbank zijn alle vensterbanken compleet en vakkundig af te werken

Overzet vensterbank

Overzetvensterbanken zijn zeer geschikt voor renovatie toepassingen. Doordat de vensterbank over de bestaande oude constructie wordt geplaatst, ontstaat weer een nieuwe vensterbank zonder breken en of slopen. Het oude materiaal kan gewoon blijven zitten en het kozijn ziet er weer als nieuw uit. Met het assortiment van Heering krijgt u genoeg vensterbank ideeën voor uw eigen huis.

Vensterbank kopen

Het kopen van een vensterbank kan eenvoudig bij een van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vensterbank ook voor u kunnen monteren. Om een goede keuze te maken kunt u hieronder een gratis kleurmonster en of brochure aanvragen.