Vensterbank ideeën

Wilt u vensterbank-ideeën opdoen? Dat kan op allerlei manieren. Bekijk klussenprogramma’s op tv. Ook in woonbladen krijgt u vaak goede tips. Of ga naar de plaatselijke bouwmarkt, hoewel het assortiment daar vaak wel heel beperkt is. En oriënteer u op internet. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo zult u al gauw merken. Er zijn heel veel creatieve manieren om uw vensterbank te renoveren of een nieuwe vensterbank te maken. Heering adviseert u er graag over.

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan

Vensterbank vervangen

Hoe kan ik mijn vensterbank afwerken?

Regelmatig krijgen we vragen over vensterbanken. Hoe kan ik het best mijn vensterbank afwerken? Kan ik mijn vensterbank schilderen? Of moet ik deze toch echt vervangen? Vaak is het vervangen van de vensterbank toch echt de beste oplossing. En dat is misschien minder werk dan u denkt. Vooral als u kiest voor een vensterbank van kunststof of MDF.

De beste vensterbank-ideeën bij Heering

Heering biedt u volop vensterbank-ideeën. Bij ons heeft u de keuze uit de merken Novaboard, Lignodur, Lignodur Stone en Prodec. Ze zijn allemaal krasvast, UV-bestendig en makkelijk te bewerken met houtbewerkingsgereedschap.

Lignodur-vensterbanken zijn leverbaar in 2 modellen en 3 kleuren: marmer, wit en crème. De elegante eindkappen zorgen voor een mooie afwerking.

Lignodur Stone combineert de uitstraling van natuursteen met de voordelen van kunststof. Kies uit Belgisch hardsteen, marmer-composiet en travertin. Leverbaar in wit en crème.

De kunststof vensterbanken van Novaboard zijn de voordeligste in ons assortiment. Toch doet u geen enkele concessie aan de kwaliteit en de levensduur. Kies uit crème en wit.

De vensterbanken van Prodec zijn gemakt van MDF. Dit materiaal is extra makkelijk te bewerken en op maat te maken.

Kunststof overzet-vensterbanken

Misschien ook interessant: de overzet-vensterbanken van Lignodur. U plaatst deze over de bestaande vensterbank heen. Het voordeel: géén hak- en breekwerk.

Waar te koop?

Vensterbank-ideeën opdoen? De producten van Lignodur, Lignodur Stone, Novaboard en Prodec zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk merk. Natuurlijk kunt u de rabatdelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke vensterbank past bij uw woning?

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan