Vensterbank maken

U vraagt zich misschien af: hoe kan ik mijn oude vensterbank maken? Heering heeft voor u de beste oplossingen en alternatieven om uw vensterbank te vervangen. Wij leveren diverse merken die verkrijgbaar zijn in vele kleur en model varianten.

Vensterbank maken

Hoe kan ik het beste mijn vensterbanken afwerken? Om ideeën op te doen is het verstandig om eerst de materiaalkeuze te bepalen. De merken Novaboard, Lignodur en Lignodur Stone zijn allemaal kunststof vensterbanken, Prodec is verkrijgbaar in vochtwerend MDF. Wat kwaliteit betreft doen ze niet veel voor elkaar onder. MDF is iets makkelijker te verwerken, maar de kunststof varianten zijn er in meer modellen en kleuren. Met Lignodur Stone heeft Heering een vensterbank in het assortiment die een zeer realistische natuursteen uitstraling heeft.  Zo heeft u de voordelen van kunststof maar met de uitstraling van natuursteen. Novaboard is zeer krasvast en bestand tegen zonlicht, tevens zijn ze ongevoelig voor vocht, warmte en verkleuring. Met de eindkappen in dezelfde kleur zijn alle vensterbanken compleet en vakkundig af te werken.

Overzet vensterbank

Overzet vensterbanken zijn zeer geschikt voor renovatie toepassingen. Doordat deze over de bestaande oude constructie wordt geplaatst, ontstaat weer een nieuwe vensterbank zonder breken en of slopen. Het oude materiaal kan gewoon blijven zitten en het kozijn ziet er weer als nieuw uit. Met het assortiment van Heering krijgt u genoeg ideeën om uw vensterbank te vervangen.

Vensterbank vervangen of plaatsen?

Een vensterbank plaatsen of een vensterbank vervangen vergt een aantal aandachtspunten om tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat te komen. Lees in ons blog hoe u een vensterbank vervangt of plaatst.

Verkoopadressen

Het kopen van een vensterbank kan eenvoudig bij een van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die ze ook voor u kunnen monteren.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo