Vensterbank op maat

Zoekt u een goede oplossing voor een vensterbank op maat? Heering adviseert u graag. We bieden diverse merken, modellen en kleuren vensterbanken. Ons advies: kies zorgvuldig. Want een mooie vensterbank bepaalt mede de uitstraling van het interieur.

Ideeën vensterbank op maat

Bepaal het materiaal

Wilt u uw vensterbanken afwerken? Bepaal dan eerst het materiaal. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een kunststof vensterbank. Immers, deze is makkelijk te onderhouden en bestand tegen vocht en warmte. Bovendien is een kunststof vensterbank eenvoudig om maat te maken en te plaatsen.

Onze vensterbank-merken

Heering voert de vensterbanken van de kwaliteitsmerken Novaboard, Prodec, Lignodur en Lignodur Stone. Al deze merken zijn kwalitatief gelijkwaardig. Prodec is alleen verkrijgbaar in MDF, een materiaal dat iets makkelijker is te verwerken. Bij kunststof vensterbanken heeft u meer keuze in modellen en kleuren.

Wilt u graag een realistische natuursteen-uitstraling? Kies dan voor Lignodur Stone. Novaboard is heel krasvast en bestand tegen zonlicht. Ook is dit merk ongevoelig voor vocht, warmte en verkleuring. Dat geldt overigens voor álle kunststof vensterbanken uit ons assortiment.

Overzet-vensterbanken voor renovatie

Gaat het om renovatie? En ziet u ertegenop om eerst de huidige vensterbanken te verwijderen? Kies dan voor Lignodur. Dit merk biedt niet alleen traditionele vensterbanken, maar ook overzet vensterbanken speciaal voor renovatie.

Vensterbanken eenvoudig op maat te maken

De vensterbanken van Novaboard, Prodec, Lignodur en Lignodur Stone zijn allemaal eenvoudig op maat te maken met normale houtbewerkingsgereedschappen. Voor een nette afwerking zorgen de eindkappen, verkrijgbaar in dezelfde kleur als de vensterbank.

Zelf aan de slag?

Een vensterbank plaatsen of een vensterbank vervangen vergt een aantal aandachtspunten om tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat te komen. Lees in ons blog hoe u een vensterbank vervangt of plaatst.

Kies ook voor een vensterbank op maat

Onze vensterbanken zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Hierboven meer informatie over onze merken Novaboard, Prodec en Lignodur. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan ze ook voor u plaatsen.

Welke kleur vensterbank past bij uw woning?

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo