Vensterbank op maat

U vraagt zich misschien af: hoe kan ik mijn vensterbank het beste op maat maken? Heering kan u hierin ondersteunen en adviseren. Er zijn diverse merken vensterbanken verkrijgbaar in vele kleur en model varianten. Bent u op zoek bent naar een vensterbank op maat, wilt u een vensterbank monteren, een vensterbank op maat maken, een vensterbank plaatsen of misschien wel een vensterbank schilderen? Heering biedt in alle gevallen een geschikte oplossing.

Ideeën vensterbank op maat

Hoe kan ik mijn vensterbanken afwerken op maat? Om ideeën op te doen als u uw vensterbank gaat vervangen is het verstandig om eerst de materiaalkeuze te bepalen. De merken Novaboard, Lignodur en Lignodur Stone zijn allemaal kunststof vensterbanken, Prodec is alleen verkrijgbaar in vochtwerend MDF. Wat kwaliteit betreft doen ze niet veel voor elkaar onder. MDF is weer iets makkelijker te verwerken, maar de kunststof varianten zijn er in meer modellen en kleuren. Met Lignodur Stone heeft Heering een vensterbank in het assortiment die een zeer realistische natuursteen uitstraling heeft.  Zo heeft u de voordelen van kunststof maar met de uitstraling van natuursteen. Novaboard is zeer krasvast en bestand tegen zonlicht, tevens zijn ze ongevoelig voor vocht, warmte en verkleuring. Lignodur biedt naast traditionele vensterbanken ook overzetvensterbanken speciaal voor renovatie toepassingen. Alle genoemde vensterbanken zijn eenvoudig op maat te maken met normale houtbewerkingsgereedschappen. Met de beschikbare eindkappen in dezelfde kleur als de vensterbank, kan een vensterbank netjes worden afgewerkt.

Vensterbank kopen

Het kopen van een vensterbank kan eenvoudig bij een van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vensterbank ook voor u kunnen monteren. Om een goede keuze te maken kunt u hier een gratis kleurmonster en of brochure aanvragen.