Vensterbank plaatsen

Hoe kan ik mijn vensterbank het beste plaatsen? We krijgen die vraag regelmatig. Heering adviseert u er graag over. We leveren diverse merken, typen en kleuren vensterbanken. Voor elk interieur hebben we dus een geschikte oplossing.

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan

Vensterbank plaatsen? Kies het materiaal

Wilt u uw vensterbanken vervangen? Bepaal dan eerst het materiaal. De producten van Novaboard, Lignodur en Lignodur Stone zijn allemaal kunststof vensterbanken, Prodec is alleen verkrijgbaar in vochtwerend MDF. De kwaliteit van al deze merken is gelijkwaardig. Een vensterbank van MDF is wat makkelijker te verwerken. En een kunststof vensterbank is er in meerdere modellen en kleuren. De vensterbanken zijn krasvast en bestand tegen zonlicht. Ook zijn ze ongevoelig voor vocht, warmte en verkleuring. U werkt de vensterbanken vakkundig af met eindkappen in dezelfde kleur.

Vensterbanken met een natuursteen-uitstraling

Wilt u graag een vensterbank met een realistische natuursteen uitstraling? Kies dan voor Lignodur Stone. Dit product combineert de voordelen van kunststof met de uitstraling van natuursteen.

Overzetvensterbank voor renovatie

Wilt u uw bestaande vensterbank vernieuwen, maar ziet u op tegen het hak- en breekwerk? Kies dan voor overzetvensterbanken. U plaatst deze over de bestaande constructie. De oude vensterbank kan gewoon blijven zitten en het kozijn ziet er weer als nieuw uit. Met het assortiment van Heering krijgt u genoeg ideeën om uw vensterbank te vervangen.

Waar te koop?

De vensterbanken van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan de vensterbanken ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur vensterbank past bij uw woning?

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan