Vensterbank schilderen

Een houten vensterbank wordt op den duur vaal door de zon. Onder invloed van vocht kan de vensterbank gaan rotten. En door temperatuurverschillen kan ze kromtrekken. Wat te doen? Uw vensterbank schilderen of verven? Daarmee lost u de problemen niet op. Het best is om de vensterbank te vervangen. Daarmee geeft u uw interieur pas echt een goede opfrisser. U kunt dit láten doen, maar u kunt uw vensterbank ook prima zelf vervangen. Heering ondersteunt en adviseert u graag.

Waarmee wilt u uw vensterbank vervangen?

Wilt u graag onderhoudsarme vensterbanken die lang meegaan? En die er mooi uitzien? Wij leveren kunststof vensterbanken van Novaboard, Lignodur en Lignodur Stone. Dankzij de harde toplaag zijn deze vensterbanken kras- en deukbestendig, kleurvast en vormvast. Het merk Prodec is uitsluitend verkrijgbaar in vochtwerend MDF. Met de eindkappen in dezelfde kleur werkt u uw vensterbanken compleet en vakkundig af. U hoeft onze vensterbanken nooit te schilderen.

Vensterbank met natuursteen-uitstraling

De vier merken doen in kwaliteit niet voor elkaar onder. MDF is wat makkelijker te verwerken, de kunststof vensterbanken zijn echter verkrijgbaar in meer modellen en kleuren. En Lignodur Stone heeft een zeer realistische natuursteen-uitstraling, maar dan wel met de voordelen van kunststof.

Of kies voor een overzetvensterbank

Wilt u niet hoeven breken en slopen? Kies dan voor een overzetvensterbank van Lignodur. Deze wordt over de bestaande constructie geplaatst. Het kozijn ziet er weer uit als nieuw. En het resultaat is veel mooier dan dat u uw vensterbank zou verven.

Vensterbank vervangen of plaatsen?

Een vensterbank plaatsen of een vensterbank vervangen vergt een aantal aandachtspunten om tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat te komen. Lees in ons blog hoe u een vensterbank vervangt of plaatst.

Waar te koop?

Onze vensterbanken zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Hierboven meer informatie over dit merk. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer of kunststoframenbedrijf. Hij kan ze ook voor u plaatsen.

Welke kleur vensterbank past bij uw huis?

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo