Vensterbank vervangen

We krijgen de vraag regelmatig: hoe kan ik het best mijn vensterbank vervangen? Daar zijn diverse mogelijkheden voor. We bieden u diverse merken, modellen en kleuren. Voor ieders interieur bieden we een passende oplossing.

Vraag gratis Lignodur kleurmonsters aan

Vensterbank vervangen

Wilt u uw vensterbank vervangen? Dan heeft u keuze uit diverse materialen. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor kunststof vensterbanken. Heering levert de kunststof producten van Novaboard, Lignodur en Lignodur Stone. Ook kunt u kiezen voor de vensterbanken van Prodec, die zijn gemaakt van vochtwerend MDF.

Kunststof- of MDF-vensterbank

U selecteert altijd goed. Want de diverse merken en modellen hebben een gelijkwaardige kwaliteit. Kunststof vensterbanken zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. MDF is daarentegen iets gemakkelijker te verwerken. Al onze vensterbanken zijn krasvast, ongevoelig voor warmte, vocht en verkleuring en bestand tegen zonlicht. De eindkappen in dezelfde kleur zorgen voor een vakkundige en nette afwerking. Uw woning knapt er enorm van op!

Natuursteen-look

Wil u graag een vensterbank met een natuursteen-look? Kies dan voor Lignodur Stone. Dit product combineert de voordelen van kunststof met de uitstraling van natuursteen. Kies bijvoorbeeld voor een vensterbank met de uitstraling van blauwe hardsteen, travertin of marmer. Chique!

Een overzetvensterbank ter vervanging

Een andere oplossing zijn overzetvensterbanken. Het grote voordeel hiervan is, dat uw nieuwe vensterbank over de oude wordt geplaatst. In een handomdraai heeft u een nieuwe vensterbank, zonder hak- en breekwerk. Uw kozijn ziet er weer als nieuw uit. Verkrijgbaar in vier kleuren.

Waar te koop?

De vensterbanken van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over onze merken. Natuurlijk kunt u de vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer of kunststoframenbedrijf. Dit bedrijf kan de vensterbanken ook voor u monteren. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur vensterbank past bij uw woning?

Vraag gratis Lignodur kleurmonsters aan