Vensterbank vervangen

We krijgen de vraag regelmatig: hoe kan ik het best mijn vensterbank vervangen? Daar zijn diverse mogelijkheden voor. We bieden u diverse merken, modellen en kleuren. Voor ieders interieur bieden we een passende oplossing.

Vensterbank vervangen

Wilt u uw vensterbank vervangen? Dan heeft u keuze uit diverse materialen. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor kunststof vensterbanken. Heering levert de kunststof producten van Novaboard, Lignodur en Lignodur Stone. Ook kunt u kiezen voor de vensterbanken van Prodec, die zijn gemaakt van vochtwerend MDF.

Kunststof- of MDF-vensterbank

U selecteert altijd goed. Want de diverse merken en modellen hebben een gelijkwaardige kwaliteit. Kunststof vensterbanken zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. MDF is daarentegen iets gemakkelijker te verwerken. Al onze vensterbanken zijn krasvast, ongevoelig voor warmte, vocht en verkleuring en bestand tegen zonlicht. De eindkappen in dezelfde kleur zorgen voor een vakkundige en nette afwerking. Uw woning knapt er enorm van op!

Natuursteen-look

Wil u graag een vensterbank met een natuursteen-look? Kies dan voor Lignodur Stone. Dit product combineert de voordelen van kunststof met de uitstraling van natuursteen. Kies bijvoorbeeld voor een vensterbank met de uitstraling van blauwe hardsteen, travertin of marmer. Chique!

Vensterbank plaatsen

Hoe kan ik mijn vensterbank het beste plaatsen? We krijgen die vraag regelmatig. Heering adviseert u er graag over. Bepaal eerst het materiaal. De producten van Novaboard, Lignodur en Lignodur Stone zijn allemaal kunststof vensterbanken, Prodec is alleen verkrijgbaar in vochtwerend MDF. De kwaliteit van al deze merken is gelijkwaardig. Een vensterbank van MDF is wat makkelijker te verwerken. En een kunststof vensterbank is er in meerdere modellen en kleuren. De vensterbanken zijn krasvast en bestand tegen zonlicht. Ook zijn ze ongevoelig voor vocht, warmte en verkleuring. U werkt de vensterbanken vakkundig af met eindkappen in dezelfde kleur.

Wilt u uw bestaande vensterbank vernieuwen, maar ziet u op tegen het hak- en breekwerk? Kies dan voor overzet vensterbanken. Het grote voordeel hiervan is, dat uw nieuwe vensterbank over de oude wordt geplaatst. De oude vensterbank kan gewoon blijven zitten en het kozijn ziet er weer als nieuw uit. Met het assortiment van Heering krijgt u genoeg ideeën om uw vensterbank te vervangen. Lees in ons blog hoe u een vensterbank vervangt of plaatst.

Waar te koop?

De vensterbanken van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over onze merken. Natuurlijk kunt u de vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer of kunststoframenbedrijf. Dit bedrijf kan de vensterbanken ook voor u monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur vensterbank past bij uw woning?

Vraag gratis Lignodur kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo