Vensterbank prijzen

Bij nieuwbouw of bij het verbouwen van uw huis is de juiste afwerking erg belangrijk. Ook in vensterbanken zijn er tegenwoordig veel soorten en kwaliteiten tegen verschillende prijzen. Met vensterbanken kunt u uw ramen en kozijnen heel divers afwerken. Een eerste keuze is het materiaal van de vensterbank. Ze zijn er in kunststof, MDF, hout, metaal en steen. Een kunststof vensterbank is meestal de beste keuze omdat ze goed bestand zijn tegen vocht en zonlicht. Tevens zijn ze onbreekbaar en goed te verwerken. Kunststof vensterbanken kunnen zelfs tot 6 meter lengte worden gemonteerd. Heering heeft keuze uit 4 verschillende merken vensterbanken.

Verschillende vensterbank prijzen

De vensterbanken van Novasil kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse verschillende kleuren. Door deze toplaag is de vensterbank krasvast en bestand tegen zonlicht (verkleurt niet). Lignodur vensterbanken zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Zo zijn er traditionele vensterbanken met een brede of een smalle voorzijde. Voor renovatieprojecten zijn Lignodur overzetvensterbanken een uitstekende oplossing. De MDF vensterbank van Prodec zijn zeer fraai en strak vormgeven en voorzien van een slijtvaste toplaag in wit of crème. Deze vensterbank is erg makkelijk te verwerken en uitstekend te combineren met Prodec kozijnafwerking. Deze merken kenmerken zich door een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding. Doordat ze in diverse lengtes te bestellen zijn, is het zaagverlies tot een minimum beperkt.

Vensterbank met natuursteen uitstraling

Met Lignodur Stone heeft Heering een vensterbank in het assortiment van een materiaal dat een zeer realistische natuursteen uitstraling heeft.  Deze vensterbank is te verkrijgen in 3 steenvarianten en twee unikleuren. Zo heeft u de voordelen en de prijzen van een kunststof vensterbank, maar met de uitstraling van natuursteen.

Vensterbank kopen

Vensterbanken kopen kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vensterbank ook voor u kunnen plaatsen. Verkoopadressen, gratis kleurmonsters en of brochures kunt u hier aanvragen.