Vensterbanken materialen

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, er is volop keuze in vensterbank-materialen. Sommige mensen houden van echt steen, zoals natuursteen, hardsteen, graniet of travertin. Ook composiet is een mogelijkheid. De meeste mensen kiezen voor MDF of kunststof als materiaal voor hun vensterbank. Dat is sterk en praktisch onderhoudsvrij. Bovendien kunt u kiezen uit talrijke kleuren.

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan

Onze vensterbank-materialen: kunststof of MDF

Heering biedt drie merken vensterbanken: Novaboard, Lignodur en Prodec. Novaboard en Lignodur zijn kunststof vensterbanken. De producten van Prodec zijn gemaakt van geperst hout: MDF.

Kunststof vensterbanken zijn kras- en stootvast en behouden hun kleur, ook als er veel zonlicht op valt. Ze zijn bestand tegen vocht en warmte. Kunststof vensterbanken zijn toepasbaar tot een lengte van liefst 6 meter en verkrijgbaar in diverse kleuren. MDF heeft als voordeel dat dit materiaal wat makkelijker is te verwerken. Prodec heeft een krasvast oppervlak en is leverbaar in wit of crème.

Overzetvensterbanken voor renovatie

Wilt u renoveren, maar ziet u op tegen het hak- en breekwerk? Kies dan voor de overzetvensterbank van Lignodur. U plaatst deze over uw oude vensterbank heen. Dat scheelt u veel werk. De overzetvensterbanken zijn leverbaar in diverse kleuren.

Drie steenvarianten, twee unikleuren

Wilt u graag een vensterbank met de uitstraling van echt natuursteen? Ook dat kan. Lignodur Stone. Dit product is verkrijgbaar in drie steenvarianten en twee unikleuren. Lignodur Stone combineert de voordelen van kunststof met de uitstraling van natuursteen.

Kies ook voor een vensterbank op maat

De vensterbanken van Novaboard, Prodec en Lignodur zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Hierboven vindt u meer informatie over elk van deze merken. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u uw vensterbank-materiaal ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan de vensterbank ook voor u plaatsen.

Welk vensterbank-materiaal past bij uw huis?

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan