Composiet vensterbanken

Vensterbanken van composiet zijn ideaal. Ze combineren de uitstraling van echt natuursteen met de voordelen van kunststof. Heering levert composiet vensterbanken onder de merknaam Lignodur Stone. Ze zijn heel sterk, kleurvast en onderhoudsarm.

Onze merken

Composiet vensterbanken

Kies uw materiaal

Diverse natuursteensoorten zijn geschikt als vensterbank. Zoals Belgisch Hardsteen, dat zich kenmerkt door een diep-donkerblauwe kleur. En door herkenbare fossielen zoals zeelelies en schelpen. Andere populaire natuursteensoorten zijn graniet (te herkennen aan de gespikkelde structuur), travertin (een kalkzandsteen) en marmer (gemetamorfoseerd kalksteen). Er bestaan ook vensterbanken van marmer-composiet: een mix van marmer, hars en kleurstoffen.

Wat is composiet?

Natuurstenen is mooi, maar prijzig. Bovendien is natuursteen breekbaar en vraagt om onderhoud. Ook is een natuursteen vensterbank lastig zelf te bewerken. Veel mensen kiezen daarom voor een vensterbank van composiet. De composiet vensterbanken van Lignodur Stone zijn van kunststof en hebben een uitstraling van echt natuursteen. Ze zijn sterk, kleurvast en makkelijk op maat te maken.

De composiet vensterbank van Lignodur

De composiet vensterbanken van Lignodur Stone hebben wel de uitstraling van natuursteen, maar niet de nadelen. Ze zijn ongevoelig voor vocht en warmte en verkleuren niet onder invloed van zonlicht. De vensterbanken zijn licht van gewicht en onbreekbaar. Ze zijn tot liefst 6 meter lengte te monteren, zonder naden. Ze zijn gemakkelijk te bewerken met houtbewerkingsgereedschappen. Kies uit drie kleurvarianten: blauwsteen, marmer composiet en travertin. Naast deze natuursteen-dessins bieden we ook vensterbanken in wit en crème.

Vensterbank vervangen of plaatsen?

Een vensterbank plaatsen of een vensterbank vervangen vergt een aantal aandachtspunten om tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat te komen. Lees in ons blog hoe u een vensterbank vervangt of plaatst.

Waar te koop?

De composiet vensterbanken van Lignodur Stone zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan ze ook voor u plaatsen.

Welke composiet vensterbank passen bij uw huis?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo