Vensterbanken composiet

Vensterbanken van composiet zijn ideaal. Ze combineren de uitstraling van echt natuursteen met de voordelen van kunststof. Heering levert composiet vensterbanken onder de merknaam Lignodur Stone. Ze zijn heel sterk, kleurvast en onderhoudsarm.

Vraag gratis kleurmonsters aan

Vensterbanken composiet

Kies uw materiaal

Diverse natuursteensoorten zijn geschikt als vensterbank. Zoals Belgisch Hardsteen, dat zich kenmerkt door een diep-donkerblauwe kleur. En door herkenbare fossielen zoals zeelelies en schelpen. Andere populaire natuursteensoorten zijn graniet (te herkennen aan de gespikkelde structuur), travertin (een kalkzandsteen) en marmer (gemetamorfoseerd kalksteen). Er bestaan ook vensterbanken van marmer-composiet: een mix van marmer, hars en kleurstoffen.

Wat is composiet?

Natuurstenen is mooi, maar prijzig. Bovendien is natuursteen breekbaar en vraagt om onderhoud. Ook is een natuursteen vensterbank lastig zelf te bewerken. Veel mensen kiezen daarom voor een vensterbank van composiet. De composiet vensterbanken van Lignodur Stone zijn van kunststof en hebben een uitstraling van echt natuursteen. Ze zijn sterk, kleurvast en makkelijk op maat te maken.

De composiet-vensterbank van Lignodur

De composiet-vensterbanken van Lignodur Stone hebben wel de uitstraling van natuursteen, maar niet de nadelen. Ze zijn ongevoelig voor vocht en warmte en verkleuren niet onder invloed van zonlicht. De vensterbanken zijn licht van gewicht en onbreekbaar. Ze zijn tot liefst 6 meter lengte te monteren, zonder naden. Ze zijn gemakkelijk te bewerken met houtbewerkingsgereedschappen.

Kies uit drie kleurvarianten: blauwsteen, marmer composiet en travertin. Naast deze natuursteen-dessins bieden we ook vensterbanken in wit en crème.

Waar te koop?

De composiet-vensterbanken van Lignodur Stone zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan ze ook voor u plaatsen.

Welke composiet-vensterbank passen bij uw huis?

Vraag gratis kleurmonsters aan