Kunststof vensterbanken

Overweegt u de aanschaf van kunststof vensterbanken? Een goed idee! Want kunststof vensterbanken hebben nogal wat voordelen boven vensterbanken van bijvoorbeeld hardsteen. Ze zijn oersterk, kras- en kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Nog een voordeel: ze zijn er in vele kleuren.

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan

Onze merken kunststof vensterbanken

Heering levert drie merken kunststof vensterbanken: Lignodur, Lignodur Stone en Novaboard. De vensterbanken zijn ongevoelig voor vocht en warmte en bestand tegen zonlicht. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te bewerken met houtbewerkingsgereedschappen. De vensterbanken zijn onbreekbaar en daardoor op wel 6 meter lengte te monteren. U krijgt 10 jaar garantie.

Lignodur

De vensterbanken van Lignodur zijn kwalitatief hoogwaardig. Dit is te danken aan de oersterke toplaag, die slagvast, krasvast én kleurecht is. De vensterbanken zijn leverbaar in 2 modellen en drie kleuren: marmer, crème en wit. De elegante eindkappen maken uw vensterbank helemaal af.

Lignodur Stone: kunststof vensterbanken met natuursteen-uitstraling

Houdt u van de uitstraling van natuursteen, maar ziet u op tegen de kosten, de montage en het onderhoud? Dan is Lignodur Stone dé ideale oplossing. Dit zijn kunststof vensterbanken met de uitstraling van natuursteen. Kies uit Belgisch hardsteen, marmer-composiet en travertin. Ook zijn ze verkrijgbaar in wit en crème.

Novaboard

De kunststof vensterbanken van Novaboard zijn de voordeligste in ons assortiment. Ze hebben een melamine-toplaag waardoor ze krasvast én UV-bestendig zijn. De vensterbanken zijn ook ongevoelig voor vocht en warmte. U kunt kiezen uit de kleuren crème en wit.

Alternatief voor kunststof: vensterbanken van MDF

Ook leverbaar: de MDF-vensterbanken van Prodec. Dit product heeft een fraaie, strakke vormgeving. MDF-vensterbanken zijn extra makkelijk te verwerken en op maat te maken. MDF werkt nauwelijks en heeft een grote buigsterkte.

Kunststof overzet-vensterbanken

Wilt u graag nieuwe vensterbanken, maar ziet u op tegen het hak- en breekwerk? Kies dan voor overzetvensterbanken van Lignodur. U plaatst deze eenvoudig over uw bestaande vensterbank.

Waar te koop?

De kunststof vensterbanken van Heering is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur kunststof vensterbanken past bij uw woning?

Vraag gratis Novaboard kleurmonsters aan